Tænd gnisten igen med disse 3 frække sextips

For størstedelen af folk, der lever i parforhold, vil der før eller siden indtræffe en tilstand, hvor enten den ene part, eller begge ikke længere har den samme store sexlyst som da forholdet var nyt. Denne tilstand indtræffer gerne efter nogle år, og årsagen er ofte en kombination af at man har travlt og at man ikke længere er nyforelskede.

Måske har man også fået et barn eller to, som tager en masse af éns energi, og ikke efterlader meget tilbage til de mere intime stunder med partneren.

Man kan dog sagtens få gang i sexlivet igen – så læs med her og få 3 frække sextips, der helt sikkert vil forøge sexlysten:

 

1) Sæt krydderi på tingen ved hjælp af sexlegetøj

Hvis éns sexliv med sin partner er gået hen og blevet lidt kedeligt og ensformigt, eller måske mere eller mindre frivilligt er sat på pause, kan brugen af sexlegetøj mange gange være lige det ekstra spændene krydderi, der skal til for at sætte fut i det hele.

Sexlegetøj er perfekt til at pirre og skabe en ny seksuel glød, som helt naturligt vil gøre at sexlysten melder sig igen.

Er man nybegynder ud i at bruge sexlegetøj, er det tilrådeligt at lægge stille og roligt ud – her kan man fx anvende den klassiske dildo, eller måske endda en dobbelt dildo eller en vibrator.

Senere bliver man måske nysgerrig på, hvad der ellers findes af sexlegetøj, og man kan gå over til andre mere avancerede ting såsom masker, piske, håndjern og så videre. Det findes uanede mængder af forskelligt sexlegetøj, så der er nok at eksperimentere med.

 

2) Beslut jeg for en bestemt dag i ugen, som skal være jeres ”sexdag”

Når der på forhånd er valgt en dag, hvor man ”skal” have sex, så gør det mange gange tingene lidt lettere. For på denne måde véd begge parter, at det skal ske denne dag, og dermed kan man sørge for at være så oplagt som muligt, og ikke lægge andre planer og så videre.

Dette kan være en særdeles god måde at komme til at dyrke sex på igen, hvis man er kørt lidt sur i det.

 

3) Frække beskeder til den anden

Som en form for frækt forspil, kan man sende små søde og lumre beskeder til hinanden i løbet af dén dag, man har vedtaget, er ”sexdag”. På den måde, kan man oparbejde en lyst og en gnist hos både sig selv og den anden, og få lagt i kakkelovnen til, hvad der skal ske senere.

-Sex er skønt og man siger at det også er godt for helbredet, og således er godt for blodtrykket og derudover skulle det også have en positiv effekt på stress og depression.

Så hvis du gør brug af disse 3 frække sextips, er du på rette vej til at få sexlysten såvel som til at få et bedre helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *