Aykasa er børnefamiliernes favorit

Hvis der er noget en travl børnefamilie mangler, så er det helt sikkert opbevaring. Opbevaring på alle punkter og i alle rum. Aykasa kasserne er helt sikkert svaret på det problem. Det er en let, pæn og stilet måde at opbevare sine ting på. Kasserne kan en hel masse ting, og så findes de i et hav af farver og størrelser. Aykasa er populært i forvejen, og bliver kun ved med at være det, grundet den store efterspørgsel og ros fra kunderne.

Hvad kan Aykasa kasserne?

Det kan være svært at se alle fordelene ved Aykasa, når man ikke kender til dem i forvejen. Kasserne kan nemlig bruges til stort set alt. De kan stables, så de ikke fylder særlig meget, og der er ingen grænse for hvor højt de kan stables. Derudover kan kasserne faktisk også foldes sammen til de er flade. På den måde kan man have et lager af kasserne, og hive dem frem hvis man skal bruge dem.

  • Personliggør dit hjem: Det bliver mega nemt at personliggøre dit hjem med kasserne fra Aykasa, da de kan styles som man selv ønsker. Farvekombinationerne spiller en stor rolle i indretningen.
  • Kan bruges overalt: Aykasa kasserne kan bruges overalt i hjemmet, selv udenfor, da de er lavet af plast.
  • Farver: Farver kan have en kæmpe betydning i indretningen. Både på børneværelset, soveværelset, stuen eller badeværelset.
  • Opbevaring af mad: Aykasa kasserne kan bruges til at opbevaring af mig på to måder. Både i skabene, hvor de kan holde om krydderierne eller i køleskabet til pålægget, men de kan også bruges til at servere maden.
  • Med på rejsen: Skal familien på ferie, så kan det ofte være svært at finde plads til det hele og holde f.eks tøjet organiseret. Pak 2-3 kasser i en ønsket størrelse og hold styr på det hele.

Farver på børneværelset

Aykasa findes i tre størrelser. Det betyder at der er både den lille til bleer, sutter og f.eks stofbleer, der er den midterste som har en god størrelse til mindre legetøj eller tøj og den helt store som kan indeholde masser af tøj, men den kan også bruges til at holde styr om de små kasser, så de står samlet. Børneværelset kan så nemt komme til at se organiseret ud, men stadigvæk hyggeligt, fordi alt legetøjet står i de flotte og farverige kasser. Jo længere tid der går med kasserne, så vil barnet også lære selv, hvordan man rydder op. Den lille vil lære, hvilket legetøj der skal i hvilke kasser.

Man kan starte et hyggeligt farvetema på værelset, eller have alle kasserne i forskellige farver, så de virkelig kommer til syne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *