Sådan får du succes med sportsvæddemål

Kilde: Pixabay

Sportsvæddemål er per definition en risikabel måde at tjene penge på, men hvis det bliver gjort med måde, kan det være en sjov og spændende tilføjelse til når man ser sport.  Men hvordan får du det meste ud af dine spil, og hvordan snører du bookmakerne? Her kommer nogle råd, som kan forøge dine chancer for at vinde.

Kend din sportsgren ind og ud

Hvis du for eksempel vil spille på en fodboldkamp, handler det ikke bare om at finde en oversigt over de seneste kampe, så du kan se hvilket hold, der har vundet og tabt. Vi skal mere i dybden end det. Hvor godt har de spillet på det seneste? Har de set giftige ud rent offensivt, og har de været solide i bagkæden, eller er det den modsatte historie? Har de været heldige, eller har det været fortjent? Det er den slags spørgsmål du bør stille dig selv, før du placerer et spil, for at give dig selv en større chance for at vinde over bookmakerne. Eksempelvis har Manchester City gjort det ekstremt godt både resultatmæssigt og spillemæssigt på det seneste, og mange mener derfor at de lige nu, er verdens bedste fodboldhold. Derfor er der mange, der har dem som favorit til at vinde Champions League. Hvis de vinder den prestigefyldte turnering, giver de lige nu odds 4.33 på for eksempel bet365, hvilket kunne være et godt odds forslag, hvis du gerne vil spille et langtidsvæddemål.

Kilde: Pixabay

Jo færre bets på samme kupon jo bedre

Det kan virke som sund fornuft, men de fleste oddsere glemmer det stadig. Jo færre spil du har på din kupon, jo større er sandsynligheden for at vinde.  Hvis du har et mål om at skabe overskud på dine spil, så tænk langsigtet og i små sejre. Det bedste vil være kun at placere ét spil på en kupon og maksimum en 3-4 stykker, hvis du vil have et lidt højere akkumuleret odds. Hvis du vælger 15 udfald på din kupon, kan du næsten ligeså godt gå ned i kiosken og hente en lotto-kupon. De går stort set aldrig hjem. Lav i stedet grundig research på den enkelte kamp, og sats eventuelt et lidt højere beløb på den ene kamp du udvælger. På den måde, er du kun afhængig af et enkelt resultat for at vinde, hvilket forøger dine chancer for at vinde.

Spil på det rigtige øjeblik

Det kan være svært, at udvælge det bedste tidspunkt at placere dit spil, men for det meste er det bedst at lave din kupon den samme dag som kampen spilles, da du her kan nå at få de seneste nyheder med inden kampen starter. Forestil dig at du to dage før El Clásico spiller på Barcelona til at vinde over Real Madrid, og at Messi så dagen før kampen bliver skadet til træning. Det vil selvfølgelig forværre dine chancer for at vinde, da Barca vil være tvunget til at spille uden deres bedste spiller. Det odds der bliver udbudt fra bookmakerne stiger og falder løbende, alt efter hvilken vej pilen peger, så det kan være en god ide at holde øje med oddset på den pågældende kamp, og slå til når du mener oddset er på sit højeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *