Sådan bliver lejligheden flot indvendigt

Det handler ikke bare om møbler, når det kommer til lejligheder. For faktisk er der meget mere, som skal til at gøre sådan en lejlighed til et smukt sted at bo.

Specifikt handler det om alt det, som man kommer på væggene. Her er der tre ting, som man ofte kan glemme:

  • Tapetet
  • Malingen
  • Tingene på væggene

Det er nogle af de ting, som virkeligt skaber rummet, som du bor i. Hvordan

Tapetet i lejligheden

Tapet er blevet meget populært i mange lejligheder, hvor det er tapet, som pryder væggene. Nogle steder er du endda så heldig, at du kan finde fototapet – eller du kan selv hænge noget op.

Og selv med billig tapet, så er der meget sjovt at finde her. For fordelen er, at du let kan finde nye og spændende motiver, som du måske ikke har set nogle andre steder, og som dermed vil imponere dine gæster.

Derudover er der også sjove teksturer og endda bestemte niveauer af glans. Kort sagt, så er tapetet et sted, hvor du virkeligt kan få lov til at udtrykke dig.

Malingen, der pryder væggene

I nogle lejligheder, så må man ikke gøre noget ved malingen – den skal være, som da man fik den. Men flere steder er det faktisk ved at blive anderledes.

Maling gør noget helt unikt ved rummet, som intet andet kan. For uanset, hvordan vi vender og drejer det, så vil malingen virkeligt være med til at bestemme, hvor lyst og stort det føles, når man træder ind i lejligheden.

Og samtidig, så er malingen ofte det, som ligesom bestemmer hele farveskemaet i lejligheden. Er den lys, så skal der luft ind, og der skal være bløde farver. Er den mørkere, så skal det hele være lidt tungere og nede til jorden.

Billeder, plakater og ure på væggen

Der er mange ting, som du kan hænge op på væggen. Men fælles for dem er, at de fylder noget af al den plads, som eksisterer, og som kan føles meget voldsom, hvis der kun er maling eller tapet.

Med et pænt billede af nogen du holder af eller en plakat med et citat, som betyder meget for dig, så skaber du et rum, som er helt dit eget. Det viser simpelthen noget om, hvem du er, og hvad der betyder noget for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *