Bilplejeprodukter produkter til interiøret

Alle bilejere vil gerne have at deres køretøj bevares rent og pænt fra indeni til udenpå. Derfor er der en stor variation af produkter der er lavet kun til dette formål. Vores online-butik tilbyder dig et bredt sortiment af højkvalitets bilplejeprodukter.

Bil shampooer til højtryksrensere. Et meget koncentreret rensemiddel til at vaske en bil eller en motorcykel.

Forskellige skumsvampe der bliver brugt til eksteriør samt interiørs rengøring. Vaskeskindshåndklæder. Dette tilbehør er lavet af kunstigt eller naturligt skind, og er karakteriseret af deres gode vand-absorberings kvaliteter, og er perfekte til at tørre din bil efter vaskning

Mikrofiber tørklæder. De har samme funktion som vaskeskind men er billigere. De kommer i forskellige størrelser og farver.

Vinduesskrabere. Disse plastik skrabere har et gummi blad, ligesom dem på vinduesviskere. De bliver brugt til at fjerne vand fra flade (eller næsten flade) overflader, som f.eks. vinduer eller nogle dele af bilens krop. De vil hjælpe med at rense din bil uden at efterlade pletter og streger.

Rensesprays. Dette er produkter til læder eller stofpolstringspleje og til plastik elementerne i kabinen. Sprayen hjælper med at anlægge væsken med lethed, kun ved at bruge en hånd til at distribuere det på hele overfladen.

Luftfriskere. De hjælper med at fjerne en ubehagelig lugt, og giver en dejlig duft af gran, frugter eller f.eks. blomster. Denne gruppe er præsenteret som sække, gelebøtter, poser, papstykker eller som klips til at sætte på luftventilerne.

Vil du gerne have at din bil altid er ren og pæn for øjet? Så det ser ud at den er kommet lige ud af forretningen? Køb tilbehør til bil interiør rengøring hos bildeleshop.dk online!

209 Kommentarer Tilføj dine
  1. In some embodiments, the methods described herein further involve administering one or more endocrine therapies to the selected subject cialis no prescription The results support the hypothesis that there is selective action of clomiphene citrate upon the adrenal C19 steroid biosynthesis in the human male, combined with an indirect effect upon the testes via the hypothalamic- pituitary system

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *