Festival

Din guide til festivalsæsonen

Sommeren er over os og alle de gode festivaler venter lige rundt om hjørnet. Vi køber billetter måneder i forvejen og går i spænding og venter på, at det bliver den tid på året, hvor vi igen an drage afsted til en hel uge med fest. De danske festivaler vokser sig hvert år større og får flere og flere tilhængere. Det er bestemt ikke underlig, da disse arrangementer giver folk en grund til, at bruge flere dage i selskab med deres bedste venner og flere tusind andre mennesker. Festivalerne er et sted, hvor det gode humør er uundgåeligt at finde frem og hæmningerne slippes løs. Endelig kan man se dagen kommer, hvor vi drager afsted mod god musik og kolde øl. Nogle er endda allerede passeret, men hvis du stadig venter på de store danske festivaler, som Roskilde festival eller smukfest i Skanderborg. Kan du glæde dig over, at vi herunder har samlet en huskeliste. Derudover kan du finde rabatkoder, så du samtidigt kan spare penge på dine indkøb til disse events.

Dit essentielle festivals-kit

Som vi alle ved, indebærer festivaller ofte, at man må klemme sig ned i et telt i flere nætter i streg. Sørg derfor for, at det er stort nok til både dig og dem, du nu engang skal dele det med. Husk at sigte en smule over når det kommer til plads, da i højst sandsynligt skal have tasker og drikkevarer, som sidemakker inde i teltet. Vigtigst af alt er, at teltet er regntæt, vejrudsigterne holder ikke altid hvad de lover og der er intet værre end, at vågne op i en stor vandpyt midt i teltet. Når dette er på plads, kan det betale sig, at spendere lidt ekstra på en god luftmadras. Når festivals-ånden slår ind, bliver der ikke lagt op til meget søvn, derfor bør de timer du får på øjet være af kvalitet.

Tøj efter vejret

Som sagt, kan det svinge meget, om solen skinner eller det øser ned fra oven. Hold øje med vejrudsigten i ugen op til festivalen og få pakket efter vejret. Flere onlinebutikker sælger pænt regntøj, så du stadig kan se festlig ud under hatten. Hvis solen derimod skulle skinne hele ugen, får du brug for solbriller og den anerkendte festivalshat: bøllehatten. Festival er et sted, hvor folk kan slå sig løs, som de er, uden at bekymre sig om, hvordan de ser ud. Det er dog også det perfekte sted, at eksperimentere med sin stil og skille sig ud fra mængden. Så få fingrene i nogle lækre items du ikke ville gå med til hverdag og brug en rabatkode for at spare penge.

Festival gadgets

Med sjove festival gadgets vil din camp, være en camp folk husker. Festen er altid god når der er mennesker, musik og øl, men den topper især, når du har medbragt finurlige ting, der skiller din camp ud fra mængden. Du kan finde rabatkoder til mange forskellige gadgets. Blandt andet en højtaler med LED-lys. Med denne har du både sørget for høj musik og et dansegulv, hvor end disko-farverne rammer vil folk danse. Hvis du er socialt anlagt og gerne vil møde nye mennesker, kan du være sikker på, at en flot op pyntning af din camp, vil tiltrække forbipasserende, som vil være en del af jeres fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *