Hvordan går det med Wozniackis sygdom?

Der er gode nyheder på den danske tennisfront, når det kommer til Caroline Wozniacki og hendes problemer med gigt, som vi hørte om for første gang sidste år. For nylig spillede den danske tennisstjerne ved Indian Wells, hvilket blev hendes første kamp efter en pause på knap to måneder. I denne artikel kigger vi på hvordan Wozniacki håndterer tilværelsen med leddegigten.

Sådan er 2019 gået for Wozniacki indtil nu

Wozniacki startede i år sæsonen ud i Auckland i New Zealand hvor hun røg ud i anden runde i opgøret mod Laura Siegemund fra Tyskland. Kort tid efter ventede Australian Open, hvor den danske sportsstjerne skulle op og forsvare sin titel, men hun gentog desværre ikke succesen i år. Ved Australian Open røg Wozniacki ud i tredje runde mod belgiske Alison Van Uytvanck og herefter holdte hun en pause med kampe ind til hun kom på banen ved førnævnte Indian Wells.

Selvom at Wozniacki  røg ud af Indian Wells efter kun en kamp, så er der tegn på forbedringer. Hendes bror Patrik Wozniacki, som arbejder som tennisekspert, har udtalt til medierne at søsteren har haft en god træning på det sidste og at hun ikke længere er påvirket af sygdommen. Faktisk udtalte Patrik Wozniacki at Caroline ikke mærker noget til sin leddegigt og at det mest af alt handler om at hun kommer tilbage på træningsbanen, får spillet træningskampe og kigger frem mod fremtidige turneringer. Billede kilde: Kilde: Pixabay

 

Wozniacki ønsker at gøre verden opmærksom på gigtsygdom

Caroline har på trods af sygdommen stadigvæk opnået flotte resultater som fx at vinde WTA-turneringen i Eastbourne sidste år i 2018, og dette reflekterede også i betting tips på fx bet365 før Wimbeldon sidste år. Ud over at opnå gode resultater på banen vil Wozniacki også fokusere på at skabe opmærksomhed om sin gigt-sygdom i løbet af denne sæson. Efter at den danske sportsstjerne åbnede op om sin sygdom oplevede hun hurtigt at flere personer kontaktede hende og fortalte at de led af den samme sygdom.

Hun har tidligere udtalt at der er flere personer end man tror, der lider af sygdommen og det har hun ret i. Faktisk siges det at ca. 25 millioner personer på verdensplan lider af leddegigt og de har alle sammen skulle lære at leve med sygdommen.

Der kan være mange flere årsaer til at holde øje med nyheder om Caroline Wozniacki end blot for at skabe opmærksomhed på gigtsygdommen. Det kan være forbundet med generel interesse i hvordan det går den danske tennisstjerne. Det kan også være at du er vild med online betting og i denne forbindelse er nyheder om Wozniackis sygdom tæt forbundet med et af de mest anbefalede betting tips, hvor det ofte handler om at følge med i de seneste nyheder fra sportsverden.

Ved at læse om Caroline Wozniacki har du større chance for at opnå succes med din online betting. Heldigvis har du med Wozniacki masser af muligheder for at finde nyheder, da der er tale om vores største tennisstjerne og derfor bliver der skrevet meget om hende i medierne. Dette kan du udnytte til at gøre dig klog på hendes form, hvilke underlag hun er bedst til at spille på, hvilke modstandere hun klarer sig bedst imod osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *