Få noget hjælp til at finde den rette bolig til jeres virksomhed

Kontoret skal skiftet. I skal finde et nyt kontor. Eller I skal finde et ekstra kontor. Der er så mange muligheder, og løsningerne ser helt forskellige ud, hver gang man skal købe erhvervsejendom.

Dog starter de alle sammen på samme måde.

Et køb af erhvervsejendom starter ved, at I bliver klar over, hvad I har råd til. Derefter skal fokusset rettes mod, hvad I så reelt har af behov. En stor erhvervsbolig er dum, hvis I ikke udnytter pladsen ordentligt.

Find lokaler, der passer

Ligesom når du går i tøjbutikken for at finde nye bukser, skal også lokalerne passe specifikt til dig, ellers bliver du ikke glad for dem i længden.

Har man fået anskaffet sig en erhvervsejendom, som ikke helt passer, vil der opstå flere uheldige situationer. Regnskabet bliver for dyrere, end det ellers kunne have været. I ser på en masse tomme lokaler, som bare står triste og tomme tilbage. Og fremgangen i butikken, der skulle fylde lokaler ud, kommer ikke, hvilket blot gør lokalerne endnu mere ulidelige at betale for.

Rådet er stadig – køb erhvervsejendom. Men I skal virkelig nøje overveje, hvilken brug af lokalerne I ender med at få.

Det er belastende at skifte kontor hele tiden. Men det er også belastende at købe erhvervsejendom, der er alt for stor, hvis den er for dyr og en dum langtidsinvestering.

I skal i stedet tænke på størrelsen på virksomheden, som den er nu og et par år frem. Længere ud i fremtiden giver sjældent mening, særligt ikke for små virksomheder, der skal købe sin første erhvervsejendom.

Erhvervsejendom i storbyen

Hvor skal erhvervsejendommen ligge?

Det er et virkelig godt spørgsmål, som skal overvejes endnu mere end størrelsen på bygningen. Placeringen vil kunne blive eller starte i den forstad eller provins, hvor det hele begyndte. Her får man mere for kvm, og man skal ikke tænke over lige så mange irritationsmomenter som ansatte med offentlig transport fyldte parkeringspladser eller generelt pladsmangel i eller uden for kontoret.

Ulempen kan dog være, at det bliver svært for virksomheden at hente ansatte til deres adresse. Det kan selvfølgelig undgås, hvis kontoret ligger tættere på en af de store byer i Danmark. Selvom der er mange pendlere, er der ikke vildt mange, der nyder pendleriet.

Hvis I vil lokke flere unge og flere universitetsuddannede til virksomheden giver det bestemt mening at rykke ind mod byerne, hvor universiteterne og erhvervsuddannelserne er.

Udnyt mulighederne ved flere kontorer

Der er også den mulighed, at I bliver ved med at ligge i provinsen på jeres hovedkontor. Her kan I have de store mødelokaler og showrooms. Her kan de store linjer trækkes. Samtidig med at der er et kontor inde i byen.

Kontoret inde i en af storbyerne vil kunne fungere til at have nogle ansatte, samt studentermedhjælpere og nyudklækkede uddannede.

Det vil give jer en langt større fordel, når i skal have nye ind i virksomheden. Desuden giver det en bedre mulighed for at komme tætter på jeres kunder og samarbejdspartnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *