Caps med logo kan give dig god branding

Kender du ikke det, at du ikke kan lade være med at kigge på, hvad der står på folks Caps. En Cap sidder stort set lige i øjenhøjde med folk, og det er derfor et oplagt sted at placere dit logo. Og du bliver faktisk overrasket over hvor billigt, du kan få lavet Caps med logo til netop din virksomhed, sportsklub eller andet. Det kan du gøre via https://shophojgaard.dk/shop/23-caps-med-og-uden-logo/.

Mange muligheder

Har du først besluttet, at du gerne vil få lavet Caps med logo tryk eller en tekst, evt. en payoff, så har du rigtig mange muligheder at vælge imellem. Caps kan nemlig laves i både flere slags modeller, flere designs, og i rigtig mange forskellige farver. Det gælder naturligvis om at finde en løsning, der passer ind i jeres grafiske identitet. Altså den rette farve og den rette placering af logo, så I sikrer jer den rigtige form for branding.

Vælg den rigtige model

Der kommer hele tiden nye modeller af Caps, så du skal tænke dig om inden du beslutter dig for hvilken model I skal vælge at få lavet med jeres logo. De klassiske modeller er Trucker Caps og Baseball Caps, som ses overalt. Desuden findes en række mere sporty modeller heriblandt også nogle attraktive med velcrolukning, der gør dem mere fleksible, så de ofte sidder bedre på hovedet. Men markedet udvikler sig hele tiden. Noget af det nyeste er Caps hvor logo er lavet med LED lys. Virkelig noget der bliver lagt mærke til. Du kan ikke holde øjnene fra et LED lys, der er placeret tæt på dit ansigt.
Men generelt er det bare at få lavet et oplæg til et design, og så ramme det rigtige for jer og derefter bestille din Cap med logo.

Forskellige slags stof

Der findes Caps med logo som er lavet i 100 procent bomuld, men der findes også modeller i mere åndbart polyester. Og så kan du få dem med og uden lufthuller, så nogle er mere egnet til varmere temperaturer og indendørs brug. Det er smag og behag, men langt de fleste Caps med logo tryk er dog lavet i en så høj kvalitet, at de holder farve og form i rigtig lang tid. På den måde føler du også at din investering er pengene værd.

En god gave

At give en Cap med eget logo på som gave er ideel. Har du fået lavet dine Caps med logo i god kvalitet og det rigtige design, så er det noget rigtig mange gerne vil gå med i hverdagen. Så du får dobbelt værdi. Nemlig en samarbejdspartner, der bliver glad for gaven, og du får en branding, når personen bevæger sig rundt med dit logo et meget synligt sted. Virkelig noget der er pengene værd.
Prisen er lav

Det er en forholdsvis billig ting at få produceret Caps med dit eget logo. Priserne starter med under kr. 20 pr styk, hvis du kun skal have fem styk. Er mængden større bliver stykprisen selvfølgelig mindre. Dermed vil du også have mulighed for at få produceret rigtig mange, og dele dem ud i forbindelse med et event. Folk elsker gratis gaver, og hvis bare en lille procentdel af dem, der modtager din cap vil gå med dem, så har du helt sikkert tjent dine penge ind via branding. Gode steder at dele din Cap ud er messer, motionsløb, andre sportsstævner, koncerter og generelt ved større events. Eller bare når du møder potentielle nye kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *