Oplev Danmark oppefra

Sommeren er endelig nået til Danmark og det skal nydes i fulde drag. I år er der ikke så mange af os, der skal ud af landet, som normalt, så i stedet for kigger vi efter nye, spændende oplevelser her omkring os. Men, husker du også at kigge op? Har du set de store, smukke luftballoner, der svæver lydløst hen over hovederne på os? Det kunne jo være dig.

Få en billig luftballon tur

At flyve i luftballon er en helt unik oplevelse, som man skal prøve i hvert fald en gang i sit liv. Det er vel de færreste, der har set de store, flotte balloner svæve afsted uden at have tænkt på, hvordan de mon må føles. Danmark forandrer sig så pludseligt, når man kommer lidt op i højden og alt ser anderledes ud oppefra! Og det er smukt, selvfølgelig er det det. Hos www.dreamballoon.dk tilbydes der en billig luftballon tur hen over nogle af Danmarks smukkeste områder. Meget anbefalelsesværdig er en aftentur hen over Silkeborg, hvor du kan nyde både de smukke søer, skove og samtidig se livet gå sin gang i byen. Holdet er kompetent og du er selvfølgelig i trygge hænder hele vejen. Det er helt naturligt at være lidt nervøs over, at skulle så højt op, men der går ikke længe, før man føler sig alt andet end det.

Naturoplevelserne er i høj kurs

Naturoplevelserne er virkelig noget af det, som trækker i år. Danmark har så meget at byde på, hvad enten du er til den smukke, stille natur og de spændende kulturelle oplevelser, eller mere til de spændende ture og vilde adrenalinhop. Der er nok at vælge imellem og der er heldigvis ingen steder i Danmark, der er mere end et par timer væk. Du kan få en billig luftballon tur alle steder i Danmark, så det må heller ikke stoppe dig!

Oplev Silkeborg i Søhøjlandet

Når vi nu er i gang med at anbefale en billig luftballon tur hen over det smukke Silkeborg, kan vi samtidig anbefale at slå turen sammen med en eller flere af de andre fantastiske oplevelser, som Danmarks Outdoor Hovedstad byder på. Helt oplagt er selvfølgelig en kano- eller kajaktur på Gudenåen og den efterfølgende is på havnen. Stemningen er unik og noget af det skønneste. I kan også sejle til en af byens mange strande, smukt beliggende midt i de smukke skove og nyde en lille time der. I skovene omkring Silkeborg findes et virvar af stier, vandreruter og mountainbikeruter. Tag en madpakke med, og se om i kan finde trolden Stærke Storm, der gemmer sig på en skovsti ikke langt fra byen. Du kan også tage til rovfugleshow, hvor du kan se verdens største rovfugl, holde en ugle og gå på opdagelse i Ugleskoven. Her er nok at tage sig til! Måske du bare skal planlægge den vildeste dag med kanotur fra morgenstunden, mens der stadig er tåge og ro på vandet, afslapning i byen eller skovene om dagen, en tur til rovfugleshow om eftermiddagen og så endeligt en billig luftballon tur om aftenen, hvor du kan se en smuk solnedgang over byen. Bedre bliver det næsten ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *