3 ting du ikke vidste om bananfluer

Bananfluer er små skadedyr, der kan skabe mange problemer. De spiser frugten og smider derefter deres ekskrementer ud over hele frugten, hvilket gør den usmagelig for mennesker og dyr. Bananer er en af de mest kendte frugter i USA, så dette er et vigtigt problem! Heldigvis er der et par nemme metoder til at få

Hvis du bruger pesticider på dine planter, skal du dobbelttjekke, at du rent faktisk bruger dem til den tilsigtede anvendelse. Hvis der står “udendørs brug” på etiketten, skal du ikke bruge det i dit hus eller drivhus!

Brug fælder på din jord til at fange skadedyrene. De er nemme at få fat i i byggemarkeder og indeholder en række forskellige lokkemidler. Du kan også købe dem online!

En anden metode til at slippe af med disse skadedyr er at bruge insektbekæmpende sæbe på dine afgrøder. Dette kemikalie vil dehydrere insekterne og fjerne dem i et snuptag! Bananfluer i hjemmet er meget irriterende, og bør bekæmpes inden det bliver et alvorligt problem.

Det er især vigtigt, at du ikke køber brugte frugter af denne grund: De kan allerede være inficeret, og du opdager det ikke, før det er for sent!

Det er et meget alvorligt problem, for hvis bananer rådner, kan de også forurene andre fødevarer – og det er der ingen, der ønsker.

Brug en fælde til at slippe af med dem

Insekterne vil blive dehydreret af insekticid sæbe. Hvis bananer udvikler skimmelsvamp, kan de kontaminere andre fødevarer. Indendørs pesticider er ikke tilladt. De må kun anvendes udendørs. Sæbe og fælder kan fås let i et byggemarked eller på internettet. Nogle gange har du måske lyst til at vifte med din tryllestav og råbe “bananfluer væk”, men

Se, om din lokale isenkræmmer eller onlineforhandlere tilbyder dem. Sørg for, at de pesticider, du får, er beregnet til indendørs brug, før du køber dem!

Bananfluer er et almindeligt problem i nogle områder. De spiser frugt og efterlader deres ekskrementer over det hele, så køb ikke frugt, der er brugt i forvejen, for at undgå dette problem!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *