Hårprodukter til de fineste frisurer

Det er ikke alle produkter til håret, der egner sig til alle. Hvilke hårprodukter, der vil give dig det flotteste hår, afhænger af hvilken hårtype du har. På sider som www.hair247.dk vil du kunne finde et bredt udvalgt af produkter. Et bredt udvalg af produkter til hårepleje betyder, at du med garanti kan finde produkter, der matcher din hårtype.

Produkter til den sidste mode inden for frisurer.

Ønsker du at prøve en ny frisure af til den næste fest, så har du mange muligheder. Sommerens helt store hårtrend er at redde dit pandehår til siden. Frisuren kommer fra 1960’erne, men var også meget populær i 1990’ernes modeindustri, og har nu gjort sit comeback. Så skal du selv være klar til forsiden af bladene er det den meget dybe sideskilning, som du skal give en chance. Frisuren kræver ikke andre hårprodukter end hårlak. For at opnå denne frisure skal du sætte håret i en dyb sideskilning med en kam. Vælger du at lave sideskilningen i den modsatte side end den side dit hår normalt falder, så vil dit hår naturligt få mere volumen. Du kan dernæst glatte enderne af dit hår udad i en bue, så du opnår 60’er looket. Til sidst kan du fastgøre frisuren med masser af hårspray, så dit hår holder hele dagen.

Miljøvenlige hårprodukter

Hvis du interesserer dig for miljøet i din hverdag, har du mulighed for, at de produkter du putter i dit hår, også lever op til en vis standard. Mange butikker og webshops tilbyder et udvalg af økologiske hårprodukter. Hårplejeprodukter, der er økologiske, garanterer ofte et hensyn til miljøet samtidig med, at du er i stand til at få et velplejet hår. Næsten alle de økologiske produkter, som du kan finde på markedet, indeholder ingen skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Disse produkter er altså ikke alene bedre for miljøet, men også for dig. Du kan også vælge at gå efter hårpleje, der ikke indeholder parfume. Ved at undgå parfume i dine produkter skåner du din hud, og minimerer risikoen for at udvikle allergi overfor parfumestoffer. At undgå parfume i sin hårpleje er yderligere bedre for dit hår, da parfumen i hårprodukter er med til at udtørre dit hår. Produkter uden parfume fugter altså dit hår.

Alt til krøller

Har du krøller kan du sikkert nikke genkendende til, at de kan være svære at tæmme. For at få dine krøller til at sidde perfekt kan det kræve en del stylingprodukter. For at fremhæve dine krøller mest muligt findes der mange hårplejeprodukter, der kan hjælpe dig med at få styr på dit hår. Krøllet hår mangler ofte fugt. Derfor kan en god balsam og hårolie være god til at gennemfugte håret, og samtidig beskytte dine hårstrå, så du undgår spaltede spidser. Ønsker du at style dine krøller, så de holder formen hele dagen, kan en hårmousse være lige det, som du står og mangler. Moussen skal kæmmes ind i dit hår, når det er fugtigt. Hårproduktet sørger derefter for, at håret holder sin form og tilfører yderligere lokkerne fugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *