En praktisk, miljøvenlig og hurtig måde at komme fra A til B i hverdagen.

Engang var det simpelt, nu er der så mange muligheder at det føles umuligt at vælge. Det plejede at være så enkelt, at når man manglede et enkelt transportmiddel, så investerede man i en cykel. Dette marked er blevet udvidet gevaldigt i på mange punkter, og puljen med overvejelser er dermed blevet forøget.

Den daglige transport, der kan tilpasses enhver familie

Dagligt har man behov for at skulle fra A til B, hvad enten det er til arbejde, skole eller noget helt tredje. En del vil i disse tilfælde vælge en bil af forskellige årsager, men ikke alle har den mulighed, nogle fravælger det endda bevidst. Ser man bort fra bil, er der stadig et hav af muligheder. Transport med elektrisk motor er blevet en opadgående trend. Elcykler har for eksempel fået mange flere til at hoppe på cyklen på arbejde eller til skole. Bor man i en storby er det endda ofte hurtigere at hoppe på cyklen i stedet for offentlig transport og indimellem også bilen. Ens individuelle familiesammensætning har ofte også en stor indflydelse på valg af transportmiddel, for eksempel vælger mange småbørnsfamilier at investere i elektriske ladcykler. Et transportmiddel der nemt kan gøre hverdagen og den daglige transport lettere og tilmed også hyggelig.

Bredt udvalg af køretøjer

Udover de forskellige versioner af elcykler med og uden lad, så er der også andre en del elektriske køretøjer. Der er blandt andet elløbehjul, segways og skateboards og det hele kan findes på Eriders.dk. Elcyklen er det sikre valg for de fleste, da den ikke er så forskellig fra en almindelig cykel, men samtidig mere effektiv i den daglige transport. Elløbehjul, segways og skateboards kræver ofte, at man er lidt rutineret i at bruge dem. Hvilket måske gør, at de ikke egner sig optimalt til den daglige transport, hvor man ofte har travlt. De kan derimod, hver meget fikse til at ærinder eller anden let transport. Det er dog vidt forskelligt hvilket køretøj, der passer bedst til én selv.

Det gode valg for miljøet

Man gør ovenikøbet også miljøet en tjeneste, når man vælger transportmidler, der ikke bruger benzin og tilmed drives af den menneskelige rugbrødsmotor. Man bidrager altså til ikke at gøre køerne på vejene større, hvilket udleder en masse CO2. I denne tid er et hvert valg man kan foretage i hverdagen, der kan gavne miljøet værd at overveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *