Nytårsaften

Mere motion – et typisk nytårsforsæt

Mange mennesker gør en form for status, når det er nytår. I forlængelse af denne status følger ofte en håndfuld nytårsforsætter. Og meget tit så minder disse nytårsforsætter dem fra de tidligere år til forveksling.

Det er jo det sjove – eller måske det sørgelige ved nytårsforsætter, at de har det med ikke at holde ret længe. Måske kunne det være anderledes til det kommende nytår.

Noget skal ændres

Hvis der er noget, der ikke virker, så er du nødt til at gøre det på en anden måde. Hvis dine nytårsforsætter har det med at strande efter ret kort tid, så er der nok ved din strategi, der skal laves om. Det giver tydeligvis ingen mening bare at gentage det samme forsæt år efter år.

Du ved jo godt, at der er noget, som du skal gøre mere af og noget, du skal gøre mindre af. Men det der med at lave om på dine vaner, det er noget af det sværeste at gøre.

Mon ikke det handler om, at du skal motionere mere og spise mindre og sundere? Det er i hvert fald på de flestes top tre i forhold til nytårsforsætter. I forhold til motionen så handler det om at ændre uvaner til gode vaner – og at blive så glad for det, at du fortsætter med det. Også når det bliver februar. Det kræver noget af dig at få det til at lykkes.

Få mere motion – også på den lange bane

Hvis du skal lykkes med at få mere motion, så må du finde en motionsform, som du ikke kun får udført nogle få gange, inden dine gamle vaner tager over igen.

Det kan være forskellige fra person til person, hvad der kommer til at fungere. Mange synes, at det er både sjovt og effektivt med en motionsmaskine. Især hvis den maskine er til hjemmebrug, har mange stor succes med at få den brugt.

En romaskine er for eksempel en ret populær motionsmaskine, fordi den er sjov at bruge, den er effektiv og så fylder den ikke ret meget at have stående derhjemme. Hos finans.dk kan du læse mere om, hvorfor en romaskine kan være den ideelle motionsmaskine til hjemmebrug, og hvorfor den kan hjælpe dig med at holde det nytårsforsæt, der handler om motion.

Det er desværre ikke gjort ved blot at beslutte, at du skal gøre mere motion, du skal også gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *