Fyld dit sabbatår med meningsfuldt indhold: Arbejde i udlandet

Når den første studietid er ovre i ungdomsårene, så vælger de fleste at fejre det med et eller flere sabbatår. Hvorfor ikke fylde sabbatårene med noget meningsfuldt, givende og seriøst? Hvad med at kombinere det at rejse med et arbejde?  

Her præsenterer vi dig for nogle af de jobs du kan få i udlandet, hvor der er fokus på udvikling og at have det sjovt. Lyder det at rejse til din drømmedestination uden at blive ruineret, men tjene penge undervejs, som en uimodståelig oplevelse, så må du læse med her, for at blive klogere på dine muligheder. Arbejde i udlandet sabbatår er nemlig både sjovt og seriøst! 

Find dit drømmejob eller find din drømmedestination 

Du kan gribe opgaven an på flere forskellige måder. Hvis du beslutter dig for, at du vil afsted til udlandet og have dig et job, så er du allerede et godt stykke af vejen. Måske du vægter destinationen højere end selve jobbet, eller måske du vægter selve jobbet højere end destinationen? Lige meget hvilken rækkefølge du tager det i, så vil du kunne finde den rette løsning for dig. 

Læs med nedenfor, og bliv klogere på dine muligheder. 

Rejs i Europa eller udvid horisonten 

Mange unge vælger at blive i Europa, hvor der ikke er så langt hjem, og hvor kulturen er mere eller mindre den samme, som man kender den hjemmefra Danmark. 

Vi foreslår, at du rejser til det sted, som du selv helst vil til, men hvis du er blank for idéer, så er der her nogle gode steder at rejse hen, hvor du helt sikkert også vil finde andre danskere. 

London, Barcelona og Hamburg er typiske steder, som unge vælger at tage til. Her vil du finde dejlige kulturer, flotte byer og gode oplevelser.  

Vi du hellere arbejde i et land, hvor sproget er mere beslægtet med det danske, så kan du overveje byer som Stockholm og Oslo, hvor kulturen heller ikke er specielt langt fra den danske. 

Er du mere til varme og kulturchok, så kunne det være en idé at rejse oversøisk til eksotiske rejsemål som Singapore, Sydney, Los Angeles, New York, Cape Town eller Toronto. Der er altså super mange gode muligheder for at rejse til et spændende sted, nært eller fjernt. 

Vælg job efter evne og interesse 

Når det kommer til jobvalget, så svinger det meget fra by til by og fra land til land, med hvilke muligheder der er for at få job. I nogle lande vil du kunne få et job, som er dansksproget. I andre lande vil du kunne få et job på det lokale sprog eller på engelsk. Måske du har lyst til at arbejde som tjener eller på en fastfoodrestaurant. Måske du er mere til jobbet som sælger eller assistent. Lige meget hvad du er til, så kan du helt sikkert finde dit perfekte job i udlandet. 

Der er mange gode grunde til at tage på udenlandsrejse med arbejde i udlandet. DU får uvurderlig erfaring og viden, som du kan bruge resten af dit liv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *