Forkæl din hund eller kat lidt ekstra med disse ting

Hvis du er ejer af en hund eller kat, så kender du helt sikkert alt til behovet og lysten for at forkæle dit kæledyr ekstra meget. Der er nærmest ikke det, vi ikke vil gøre for vores kæledyr. Desværre kan de være svære at aflæse, og frustrationen kan være så stor, at man ville ønske, at de kunne snakke og give udtryk for behov og ønsker. For hvad har de egentlig lyst til? Hvilke godbidder, vil de helst have? Hvad for noget legetøj, vil de allerhelst lege med? Her må du naturligvis blot prøve dig frem sammen med dit kæledyr.

Køb en ordentlig sele

Noget, du kan gøre, for at forkæle dit kæledyr er, at købe en ordentlig sele til det. Hvis du har kat, findes der katteseler, så du kan gå en sikker og tryg tur med din kat. Katte skal nemlig ikke nødvendigvis af princip gå frit, og det kan også være, at du bor i en lejlighed eller lignende, hvor en sele er den perfekte løsning til at kunne lufte din kat udenfor i naturen.

En hund kan også drage fordele af en god sele. Her findes seler, du monterer rundt om hundes forkrop, og altså ikke kun om halsen, så støtten spredes ud over et større område, der er bedre og sundere for hunden. Dette er for nogle endda løsningen til, at hunden holder op med at trække.

Anskaf den blødeste kurv

Du kan også forkæle din hund eller kat ved at købe en lækker kurv til dem. En blød og ergonomisk rigtig kurv sikrer, at din hund eller kat altid ligger godt og rigtigt. Der findes en konkret kurv, der er meget velegnet til netop at både slappe af i og sove i. Du vil slet ikke være i tvivl, når du anskaffer kurven, om din hund eller kat vil kaste sig over den og finde sig godt til rette. Og så er kurven lille og praktisk at flytte rundt på. Læs mere her.

Find lækre godbidder efter præference

Et godt tip er i øvrigt, at hvis du er ejer af en meget lille hund, der ikke kan spise de store godbidder til hunde, så kan du med fordel købe godbidder til katte og give din hund. Det betyder ikke så meget, om det er en hund eller kat udenpå, så længe du bare giver din lille hund lov til at vælge til eller fra af godbidder, så er alt, som det skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *