Måder at begynde at træne i dit eget hjem på

Når du forsøger at tabe dig eller bare komme i bedre form, er det let at falde i den fælde, at motion er en undskyldning for ikke at gøre noget. Vi vil alle gerne have de hurtige og nemme måder, hvorpå vi kan indpasse noget fysisk aktivitet i vores dag uden at skulle finde en hel masse tid og energi. Når man ved, at der ikke er nogen måde, du kan få plads til en ting mere i din dag, er det svært at finde motivationen.

Hvis du er på udkig efter nogle hurtige og nemme øvelser derhjemme, så er denne artikel lige det, du har brug for. Vi dækker øvelser, der ikke bruger andet end din kropsvægt, samt øvelser, der kræver udstyr såsom håndvægte eller modstandsbånd, eller hvad du selv ønsker.

Træn uden udstyr i starten

En en god måde at starte på er med kropsvægtsøvelser. Det betyder i princippet, at du ikke har brug for noget udstyr, bortset fra en stol eller en væg som støtte i nogle tilfælde. Hovedpointen ved at bruge din egen vægt som modstand er, at det kræver en lille indsats sammenlignet med frie vægte, hvilket kan gøre disse til gode muligheder, når du lige er startet, og leder efter måder til at komme i gang med at træne.

Brug trappen som et fitnesscenter

At løbe op og ned ad trapperne er en fremragende måde at forbrænde kalorier på og styrke dine ben, balder, skuldre og arme på én gang. Denne er især nem, hvis du har adgang til en slags trappe eller bænk udendørs, hvor ingen kan se dig! Du kan endda sætte denne i din daglige rutine ved at tage tid på dig selv med et stopur, når du gør det.

En anden god ting ved at løbe op ad trappen er, at du kan variere din hastighed for at ændre, hvor meget energi du bruger, eller øge eller mindske modstanden. Du kan også gøre det sværere ved at tilføje nogle springbevægelser mellem hvert trin

Invester i en maskine – Og hvilken skal man vælge?

Der findes mange forskellige, effektive træningsmaskiner til at komme i form på. Det vigtigts er, at du finder den maskine, der passer til dine lyster og behov. En crosstrainer kan være hård, hvis man ikke har nogen kondition endnu. Hvortil vi vil anbefale en kondicykel eller et løbebånd. På disse maskiner kan man selv vælge sværhedsgraden, og øge efter behov. Du kan finde gode tilbud på løbebånd på denne her side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *