Den digitale del af hverdagen

Den digitale verden er i fremdrift og bliver i større grad en del af vores alles hverdag. Det er alt fra computere, til tv, spillemaskiner, tablets og mobiltelefoner. Men også hvad vi kan bruge diverse gadgets til. Nu bruger man for eksempel ikke kun telefonen til at ringe fra, den kan også være vores personlige kalender, skridttæller, enheden hvor vi tjekker vores mails og meget mere. Det er derfor vigtigt at vores udstyr og tjenesteudbydere er up to date, så man ikke lige pludseligt står uden dækning eller med dårligt signal.

God mobildækning er vigtig

Vores telefoner indeholder stort set hele vores liv, det kan blandt andet være, alt fra kontakter, til arbejdskalenderen, streamingtjenester eller netbank. Så alt fra underholdning til vigtige funktioner i vores hverdag, der ikke tåler dårligt netværk eller ingen netværksdækning overhovedet. Det er derfor yderst vigtigt at vores telefon samt netværksdækningen hertil, fungere optimalt. Det er derfor afgørende, at du vælger et mobilt netværk med dækning i de dele af landet du opholder dig mest. Det kan være fordelagtigt at vælge et netværk med dækning over hele landet, det giver også en større tryghed og fleksibilitet, så du for eksempel ikke bliver nødt til at skifte telefonselskab fordi du flytter eller skal besøge familie i den anden ende af landet. Med Netværksdækning for OK mobil kan du føle dig tryg, da de bruger Telenors netværk og ifølge dem har de godt og dækkende netværk over hele landet. OK mobil tilbyder mange forskellige abonnement løsninger og du kan dermed få et mobilabonnement det matcher dit behov, ydermere er det billig telefoni til fordelagtige priser, samt eventuelle bonusser som ekstra data eller taletid når du for eksempel tanker et bestemt antal liter på en OK tank.

Du kan endda få digitalt kørekort

Endnu et eksempel på, at den digitale verden bliver en større del af vores hverdag, er at man nu kan få digitalt kørekort. Så næste gang du hører ordene “det er politiet, må vi se kørekortet?” Skal du ikke tænke over, om du har glemt det, du kan endda ligefrem lægge dit kørekort, fuldt bevidst, i skuffen derhjemme. Du kan ydermere bruge det digitale kørekort som billedlegitimation, så næste gang du for eksempel er i Brugsen og lige skal hente en pakke, er dit billede id lige ved hånden. Du har altså derfor altid et gyldigt og sikkert ID på dig når du i din hverdag, har brug for at identificere dig selv og du kan lige så undgå en bøde for forglemmelsen af kørekortet. Du kan dog kun bruge det digitale kørekort inden for landets grænser – endnu. Vælger du at bruge den digitale løsning i stedet for dit fysiske kørekort, er det endnu vigtigere, at du har en ordentlig telefon og dækning hertil, hvis telefonen løber tør for strøm, ikke har ordentlig dækning eller for eksempel har en ødelagt skærm, så politiet ikke har adgang til at scanne dit kørekort, får du stadig en bøde. Det digitale kørekort er dog kun et tilbud, du vælger selv om du vil benytte dig af det eller om du fortsat vil bruge dit fysiske kørekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *