101 fødselsdagsgave ideer til rund fødselsdag

En lille samling af gave ideer til fødselsdag opdelt i aldersgrupper – til ham eller hende. Til en rund fødselsdag bør der findes en god gave til fødselaren, om det er til din mor, far, søster, bror – en god ven eller anden familie; så kan det ofte være svært, at finde på en god gave i en fart. Don’t worry! Her kommer den inspiration du mangler.

 

Inspiration opdelt i aldersgrupper – kan naturligvis inspirere på tværs af hinanden og som gaveide til fejring af alle aldre.

 

18 års fødselsdagsgave ideer

 

18 års gave til ham

 

1 Paintball gavekort

 

Giv ham den vildeste dag med et godt spil paintball med gode venner. Det er absolut sjovt for en ung mand i den alder.

 

2 Bodyflight i vindtunnel

 

Igen en af de vilde og topmoderne oplevelsesgaver. Bodyflight i vindtunnel er toppen og fås til en forholdsvis lav pris.

 

3 Parfume 

Ja de unge mænd i den alder går absolut også op i parfume. Køb en klasse parfume i gave til 18 års fødselsdag.

 

4 Gavekort til tøj

 

Foreslår et gavekort til tøj – da det er svært at købe til unge i den alder. De skal være med på moden, og de kender den selv. Nyt tøj er hot, som altid. 

 

5 Træningsudstyr

Træner den unge mand? Det gør han sikkert, køb udstyr til hans favorit træning.

 

18 års gave til hende

 

6 Hudplejeprodukter

Ja ganske vist er hun ung, men piger i den alder elsker alle former for kropspleje og ansigtsmasker og fine cremer er lige sagen. 

 

7 Gavekort makeup

Penge brugt på makeup til en fødselsdagsgave til en på 18 år er aldrig spildt. Dette er en god gave, en sikker vinder. Dog kan hun være kræsen med hvilke mærker og farver, derfor er det her klogt at vælge et gavekort.

 

8 Sømløse træningstights

 

Disse er på absolut mode nu og vil være det mange år fremover. #N1 tights til træning. 

 

9 Gavekort til bøger

 

De fleste unge piger læser med stor glæde. Det skal bare være de helt rigtige bøger!

 

10 Ny telefon

 

Dette er naturligvis en gave i den høje prisklasse, hvis det skal være det, så er dette en gave der ikke slår fejl. Du vil naturligvis stige vildt i graderne hos den 18 årige.

20 års fødselsdagave ideer

 

20 års fødselsdag, ja så blev man en smule ældre og absolut voksen.  Her kommer god ideer til fødselsdagsgaven på denne smukke dag. 

 

20 års gave til ham

 

11 Faldskærmsudspring

 

Et tandemspring i fødselsdagsgave vil vække den vilde opsigt. Det vil heller aldring nogensinde blive hverken glemt, gået i stykker, gået af mode eller glemt. Overrask den 20 årige unge herre med en test af nerverne!

 

12 Klatring 

En spændende aktiv oplevelse i gave som ikke koster alverden. Sæt gang i endorfinerne til en lav pris. 

 

13 Pulsur

 

Hold øje med kalorierne ved at holde styr på forbrændingen. Få gang i det sunde fra en start – lige så godt før som siden. Disse fås i mange forskellige prisklasser, det mærkbare er at urene til små penge nu om dage fungerer ganske fint og har et glimrende look.

 

14 Gavekort udstyr til bilen/reservedele

Unge mænd styler måske deres biler eller har en gammel bil der har brug for lidt af hvert, desuden er det for mange en interesse.

 

15 Gavekort til elektronik

 

Hvem ved, han ved. Elektronik er lige sagen og hvad man ønsker dig allermest kan opfyldes med et gavekort. 

 

20 års gave til hende

 

16 Gavekort til hårprodukter

 

Håret skal være i orden. Piger elsker at gøre noget for deres hår, dette er en ide til den helt rigtige gave. 

 

17 Gavekort til tøj

 

Nyt tøj til unge kvinder? Yeess, bonus alarm. Nyt tøj virker altid som gave til kvinder.

 

18 Gavekort til wellness

 

Wellness er lige sagen, en gave der gør glad, måske med kæresten eller en god veninde, bestil til to. 

 

19 En taske

 

Dog er unge piger kræsne med tasker, enten må du aflæse hvilken taske hun kunne ønske sig, ellers er et gavekort sagen. Uanset, så er en taske absolut lige sagen som kun kvinder forstår. 

 

20 Smykker

 

Som gave til en 20 årig, som til hele livet, kvinder elsker smykker. Gå aldrig forkert med sådan en gave det er en sikker vinder. 

 

25 års fødselsdagsgave ideer

 

25 års fødselsdagsgaven kan sætte dig højt. Et kvart århundrede er gået og ungdommen er nu. Der skal opleves som ung imens det er. 

 

25 års gave til ham

 

21 Sportsbil banekørsel

Giv den fuld gas i en fed sportsbil på en bane i Danmark eller Tyskland. Hvilken mand på 25 år brænder ikke for at skyde en ferrari eller en porche af på en racerbane.

22 Ølsmagning

 

Tjaa, mænd vil vel smage på øl hele livet, de smager bare pokkers godt som 25 årig!

 

23 Kursus Ølbrygning

Basis for en ny interesse? Det tror jeg vist nok. Denne vil vække opsigt til fødselsdagen, og give sjove samtaler, det er en sjov gave til ham. 

 

24 F35 – F16 Simulator

 

Jetfly – Overtage verdensherredømmet i luften – et absolut overkommeligt gavekort med hensyn til prisen. Bestil gerne til to så han kan tage en ven med på oplevelsen. 

 

25 Hotelophold

 

Skal han have kæresten med? eller er det mon mandehørm. Her bliver der skabt minder for livet og der er noget at glæde sig til.  At have noget at se frem til kan give glæde længe og minderne holder for altid. 

20 års gave til hende

 

26 Gavekort manicure og pedicure

 

Mere velvære og glæde med luksus velplejede hænder og fødder; lige noget for hende.

 

27 Gavekort Lash lift

 

Lash lift er moderne, glæd fødselaren med et semi permanent vippebuk inklusiv farve af vipper. Hun får længere vipper ved hjælp af en særlig silikonemasse der fæstnes med vandbaseret gel. Det holder rigtig længe, giver glæde i mange måneder for et lavt beløb.

 

28 Mini cruise

 

Et minicruise kan fås i alle prisklasser. Glæd hende med denne fantastiske overraskelse der giver grund til at glæde sig. 

 

29 En ny kjole til fest

 

Jo vist der er mange fester forude, og de kræver for hende den perfekte kjole til lejligheden. Derfor må hun have en del at vælge imellem så farverne kan passe med hinanden. 

 

30 Et madlavningskursus

 

Man kan altid blive bedre til at lave mad og glæde sig over hvordan man her får ny inspiration til bedre madlavning. En top dollar fødselsdagsgave. 

30 års fødselsdagsgave ideer

 

30 års fødselsdagen går ikke stille for sig, og her kan gaver der ikke tidligere var interessante nu være til god inspiration. Der følger lidt alder med, og et lille nys om at man måske ikke er så ung mere og besidder mere viden og erfaring, og til dels måske er begyndt at interessere sig for nogen andre ting. Mens nogle gaver vil virke hele livet.

 

30 års gave til ham

 

31 Vinsmagning for flere personer

 

At starte en dag med venner, familien eller kæresten til vinsmagning er absolut en god fødselsdagsgave. 

 

32 En ny havemaskine

 

Denne er i den høje prisklasse men et gavekort kan naturligvis bruges. Dette er en gave som den 30 årige vil få stor glæde af. 

 

33 Gave kort nyt tøj

 

Han vil helt sikkert synes godt om nyt tøj til hverdagsbrug eller til fest. Mange mænd får heller ikke købt tøj til dem selv da ikke ikke ligger i tankerne og andre ting er prioriteret højere. Det er derfor en god gave med nyt tøj. 

 

34 En barbermaskine

 

Hvis han ikke har sådan en i forvejen så kan det være en god ide, at købe en barbermaskine til ham i gave. De er også langt bedre nu om dage end de var før hen. Man kommer ikke til at stå og mange blade til sin skraber eller bruge mange penge på dem, for de er ret dyre, hvis man regner det ud på den lange bane.

 

35 Paragliding

 

Fantastisk oplevelse – det er blandt andet til salg i sverige en times tid væk fra malmø. Det er ikke en oplevelse der er til at få hvor som helst, men det er en helt særlig oplevelse, og en tur til sverige er også hyggelig, så en paragliding som gave vil være helt særlig. 

30 års gave til hende

 

36 Gavekort storbyferie

 

En ferie som gave? Ja, mange storbyferier kan fås som gavekort og være en fantastisk ide, for de kan fås til langt mindre penge end man regner med, så der er lidt til enhver pengepung. 

 

37 Romantisk hotelophold

 

Et romantisk hotelophold for to er lige sagen for hende, 

 

38 Stilfuldt ur

Et moderne stilfuldt ur til en moderne stilfuld kvinde, det vil helt sikkert være en genial gave. 

 

39 Gavesæt smykker

 

Et gavesæt med smykker kan også være en succesfuld historie. Opmærksom på om hun mest er til noget der ligner sølv eller guld. 

 

40 Støvler

 

Kvinder elsker støvler og kan ikke få nok af dem. Mange har dog sin egen smag og ved hvad de kan lide. Så er du ikke sikker på hvilken slags støvler hun vil kunne ønske sig, så er et gavekort til støvler lige sagen. 

40 års fødselsdagsgave ideer

 

Når man runder de 40 så begynder alvoren så småt at melde sig. Nogle mænd er nu de er blevet fyrre, bare mere glad for et dejligt stykke mad. De fleste kvinder har lidt af tidens tand der gerne må gemmes væk. Skal der vælges en god gave når 40 års fødselsdagen skal fejres, så er øje for alderen og personligheden godt.

 

40 års gave til ham

 

41 En god Bøf

 

En lækker rosa mør bøf for to

 

42 Helikoptertur

 

Fantastisk oplevelse med en helikoptertur. Det er en god gave specielt til ham der menes at have alt, for den slags oplevelser har man ikke hjemme i baghaven.  Glæd ham med en tur i luften. 

 

43 Actionkamera 

 

At kunne optage med et actionkamera når man er på farten, eller laver sin favorit sport kan være god inspiration til at få gjort mere af det man holder af. Muligheden for at gemme alle sine oplevelser er nu tilstede, så man kan gense dem senere hen i livet. 

 

44 Bridgewalking 

 

Frisk luft, højder og motion –  en unik oplevelse som en god fødselsdagsgave, med bridgewalking.

 

45 Lædervarer

 

Håndlavet læder – find en unik gave.

40 års gave til hende

 

46 Makeover

 

En komplet makeover til hende er lige sagen nu. Denne gave er i den mere bekostelige ende men man får hvad man betaler for. Man kan eventuelt slå sig sammen om gaven og være flere om at købe den. Denne gave kan få hende til,at føle sig helt speciel og som ny igen – den vil give glæde i lang tid fremover. 

 

47 Ladybox

 

Bestil en ladybox online, det er et hurtigt, godt og billigt køb som hun helt sikkert vil blive glad for.

 

48 Gavekort fotograf

 

Hvis der er noget hun vil blive glad for så er nye billeder af sin familie. Professionelle billeder som kan hænges op i en ramme. En fotoserie er en god ide. 

 

49 Luksus brunch

 

En tid ude på cafe og spise brunch vil hun elske. Gaven bør være til mindst to personer så hun kan tage en veninde eller kæresten med ud. 

 

50 Kunstige negle

 

Kunstige negle pynter, lange flotte negle er altid noget der vil gøre hende glad. 

50 års fødselsdagsgave ideer

 

Et halvt århundrede er gået og det vil altid være en fødselsdag der er et milepæl  i livet. Festen byder til at være en af de mere højtidelige og derfor også en gave til den flotte 50 års fødselsdag. Her kommer mere uundværlig inspiration. 

 

50 års gave til ham

 

51 Luksus massage

 

Massage kan han helt sikkert bruge, det er godt at få løsnet op i ømme muskler. En genial fødselsdagsgave til ham på 50 års dagen. 

 

52 Vin gave

 

En udsøgt særlig vin eller flere af dem. Alderen her byder på gode vine og man ved hvad en god vin er. En vin som gave er en vinder. 

 

53 Fodboldkamp i udlandet

Dette kræver selvfølgelig at han er interesseret i fodbold så vil det være en eksklusiv gave som han vil glæde sig utroligt meget til at indløse. Giv en fodboldkamp i udlandet som gave. 

 

54 Multi kopholder til bilen

 

Slut med rod og spild i bilen med en multi kopholder som den perfekte gave. 

 

55 Book en komiker / tryllekunstner til festen

 

Kunne du være en del af planlægningen til festen så kan det være en fantastisk underholdende overraskelse med denne anderledes gave til fødselsdag.

50 års gave til hende

 

56 Fodmassageapparat 

Et godt fodbad og så oven i købet med massage med en fodmassageapparat.

 

57 Kro ophold

 

Et godt kro ophold for to vil være gaven over alle til hende på 50.

 

58 Varmevest

 

Hold varmen i alt slags vejr med en varmevest. Det vil være en utraditionel og anderledes gave. 

 

59 Et unikt maleri

 

Bestil en unikt maleri og lad inspirere af farver og hvad hun ellers kan lide, der kan findes malerier til salg her, hvor der også modtages særlige bestillinger. 

 

60 Zarkoparafume

 

Unik nordisk duft med denne fantastiske parfume fra zarko.Glæd hende med en gave som denne for det er en speciel overraskelse, også fordi det er et helt særligt mærke. 

 

60 års fødselsdagsgave ideer

 

Når 60 års fødselsdagsgaver skal vælges, så er vi nærmere dem som måske ikke mener de mangler noget, her kan der være endnu mere brug for en god ide. Dagen skal fejre med maner og er en højtidelig dag, og derfor bliver festen også ofte højtidelig.

 

60 års gave til ham

 

61 Brætspil

 

Find et brætspil han ikke har i forvejen, endnu bedre find et der matcher ham. Et godt brætspil går aldrig af mode, se nærmere på et genialt udvalg af brætspil her.

 

62 Tøj eller sko

 

Shop hurtig og simpelt nyt tøj der ikke slår fejl. Bukser der må man kende den nøjagtige størrelse og sådan er det også med sko, men ellers kan du nemt kende størrelse. Her finder du det bedste udvalg af tøj til ham til lave priser. 

 

63 Et åbent gavekort til oplevelser

 

JA du hørte rigtigt. Her kan du købe et åbent gavekort til alle oplevelser, så kan han selv vælge noget som han med sikkerhed bliver glad for at opleve.

 

64 Nyt til haven

 

Har han en have så er det garanteret et sted han nyder at bruge sin tid? Find god inspiration til noget nyt til haven her. Fødselsdagsgaven over alle!

 

65 Favorit sport

 

Find en genial gave til han favorit sport.

 

60 års gave til hende

 

66 Unik trækunst

 

Find eller bestil en unik pingvin figur som gave. Der er ikke noget som en særlig gave, noget som ingen andre har og det er hvad du finder hos jorgedesign.dk

 

67 Rejseudstyr

 

Find nyt spændende, anderledes og super anvendeligt rejseudstyr til hende. Det er godt med det fede udstyr til en mere komfortabel rejse.

 

68 Gaveæske skønhed

 

Find en genial gaveæske og gør samtidig en rigtig god handel. Indholdet i en god gaveæske er ofte sat langt ned i pris som en mængderabat

 

69 Et ophold i danmark for 2

Vi elsker alle skønne Danmark og der er mange dejlige steder at besøge, en miniferie i vores eget land er toppen. Prisen er så alle kan være med, find et gavekort til en ophold i Danmark for 2 her.

 

70 Hårpleje

 

En god fødselsdagsgave til hende er hårpleje, og det gode er at der kan findes inspiration til en gave i alle prisklasser. Find hårpleje her. 

70 års fødselsdagsgave ideer

 

70 års dagen er kommet nu gælder det  for alvor om at hygge sig og gøre det endnu mere hyggeligt, dog har man sikkert rigeligt med dekoration i forvejen, så her gælder det om at finde en gave som på ny vis kan gøre det hyggeligt hjemme. Det er også tiden for at rejse og opleve. Gaveideer til denne flotte fødselsdag har vi samlet  med 10 forslag til ham og til hende.

70 års gave til ham

 

71 Ferie til Hamborg

 

Ophold og instamoments på side hotel i hamborg – dette er en eksklusiv oplevelse der ligger i den høje prisklasse, men her får man meget for penge og det er yderst anbefalesværdigt.

 

72 Spaophold Thy

 

Spaophold på hotel Thinggaard – Thy

 

73 Spaophold Ringkøbing

 

Spaophold på hotel Fjordgaarden

 

73 Særlige spillekort

 

En mindre bekostelig gave, dog vil der gå meget god tid med dette oplevelses spillekort fra gentlemens hardware.

74 Ny måde at lave kaffe på

 

Denne nye måde at lave traditionel kaffe på er lige sagen i den lave prisklasse, lav kaffe med luckies fra London.

 

75 En mad termobeholder

 

Med denne geniale gave kan han holde sin suppe eller gryderet varm med sig uanset hvor han går. Food flask adventure fra Gentleman’s 

 

70 års gave til hende

76 Brugskunst

 

Unik brugskunst kan man ikke få magen til, der er tale om unikt håndværk, der kan modtages på bestilling hos jorgedesign.dk eller måske er der i forvejen noget der passer til fødselarens personlighed. 

 

77 Bordtennis

På denne enkle og billige måde kan man let få gang i et spil bordtennis, det er godt, at få rørt sig lidt – en anderledes gave til fødselaren på 70. Her kan der sætte lidt gang i den derhjemme eller i sommerhuset. Spil bordtennis for små 300,- kr

78 En kimono

 

En kimono er verdens lækreste badekåbe som der kan hygges i på alle tidspunkter.

 

79 Gavekort valgfri oplevelse

 

Tænk sig at vælge lige den oplevelse man ønske sig i gave eller ikke vidste man ønskede sig, sikke en overraskelse.

 

80 En hotelovernatning (hele verden)

 

Byd på en valgfri hotelovernatning med et udbud fra hele verden.

80 års fødselsdagsgave ideer

 

Tid med familie vægtes højt på listen – en 80 års fødselsdag er at fejre i sig selv men også en gave i sig selv for fødselaren der får lov at samles med familien igen. Derfor er gaver der kan bruges sammen med familie guld værd. 

 

80 års gave til ham

 

81 En god bøf for to

En god middag ude i form af et gavekort der dækker det meste af Danmark, find en god middag med bøf til to her til en lav pris.

 

82 Slotsophold for to personer

Et ophold på et slot af den mere eksklusive af slagsen og den højere prisklasse. Et ophold på det anbefalesværdige Broholm slot.

 

83 Luksusbrunch for to personer

En tur ud og spise luksusbrunch for to vil helt sikkert glæde fødselaren. 

 

84 En helt særlig spiritus gave

Jo man kan vel lide en lille en i den alder, find genial inspiration til en særlig spiritus gave her.

 

85 En gavekurv

Nemt, lækkert og eksklusivt. Se her et stort udvalg af gavekurve.

80 års gave til hende

 

86 Gavekurv til hende

En gavekurv til hende som denne indeholder læskende moscato og søde sager, bedre kendt som kvindernes favorit kurv. 

87 Gavekort til oplevelse efter eget valg

Vælge lige den oplevelse man ønsker sig det er at foretrække.

88  Vin

En god vingave går aldrig af mode. Hvid eller rose vil ofte være til hende. Find vin til billige penge eller til kostpris som der siges.

89 Billeder af familien

Hun kunne godt mangle billeder af de nyeste i familien, det vil altid være en gave der gør hende glad og det koster ikke så meget.

 

90 Bad og krop produkter

Lidt nye bad og krop produkter.

 

90 års fødselsdagsgave ideer

 

Ja her er det godt at blive mindet på, for når man er blevet 90 år gammel  så er det ikke sikkert at man husker så godt mere, ellers så elsker man bare at snakke om gamle dage og mindes. Så det kunne være en ide med noget som bringer minder frem eller som er simpelt og kærligt.

 

90 års gave til hende og ham

 

91 Musik

Når man er blevet 90 så er det ikke så titi de spiller det musik i radioen som man holder af, derfor kan det være godt hvis man kan sætte det musik på, og mere og nyt af det er altid godt. Hvad muligheden byder sig om det er et usb stik eller en cd.

 

92 Chokolade

Speciel luksus chokolade

93 Portvin

Mere luksus for dem på 90 med portvin.

 

94 En gavekurv

Tidens bedste gavekurve

 

95 Marmelade honning mv

Luksus Marmelade honning mv.

 

96 En delikatesse kasse

En luksus delikatesse kasse

 

97 Økologisk gavekurv

En økologisk luksus gavekurv

 

98 Restaurantbesøg

En god dag ude med et restaurantbesøg.

99 Nye hjemmesko

God lækre hjemmesko til at varme fødderne når det er koldt.

100 Hotel med middag

Et ophold på hotel scandic med middag.

101 Festsange og taler

Sange og taler til at fejre den flotte fødselsdag i traditionens tro skal vi ikke lede så længe efter. Det er bare at se sig om her på siden

 

Vi har guider til både taler og festsange og gratis festsange og velkomstsange de kan naturligvis ikke levere et personligt budskab men men fungerer ganske fint.

 

Vil du gerne levere et personligt budskab i form af en fødselsdagstale eller sangtekster og festsange med mere, så står festsangetaler.dk klar til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *