Vil du også gerne renovere?

Går du også og drømmer om en renovering af dit nuværende hus eller lejlighed? Måske er det en totalrenovering af huset, et ekstra rum på første sal, et nyt køkken eller badeværelse, du drømmer om? Uanset om du er helt ny indenfor renoveringer, eller om du har prøvet det før, er der altid ting man skal være ekstra opmærksomme på.

Få lagt et godt budget

Noget af det vigtigste under en renovering er, at du har lagt et godt og realistisk budget. Dertil er det vigtigt, i er så grundige i jeres budget som muligt. Når i så har et budget klar, som i er helt tilfredse med, skal i lægge omkring 30% mere oveni. Der kommer nemlig helt sikkert nogle ændringer, usete omkostninger eller tilkøb undervejs. Økonomisk stress er altid psykisk hårdt. Derfor er der selvfølgelig også den mulighed at låne penge undervejs, eller inden i starter på jeres drømmerenovering. Lån penge nu – I nemt udforske jeres lånemuligheder online.

Vær tålmodige og omstillingsparate

Dernæst er det helt normalt, at en renovering bliver forsinket, da der ofte opstår noget uventet undervejs. Hvis du bliver utålmodig, kan du risikere at gøre situationen endnu værre. Overvej også om familien skal bo i huset, mens det bliver renoveret, eller om I skal finde noget nyt at bo i undervejs. Måske har I planlagt det ene, men bliver nødt til i sidste øjeblik at gøre det andet. Så sørg for at være omstillingsparate – både i forhold til hinanden, jeres situation og håndværkerne. Meld klart ud til familie og venner, at jeres byggeprojekt er første prioritet, og at der derfor ikke er tid til meget andet. Tøv heller ikke med at spørge venner og familie om småting eller børnepasning undervejs – både planlagt og hvis noget uventet skulle opstå. Så har i mere tid til jeres drømmeprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *