Viking Garn til din nye hobby

Viking Garn er et af de mærker af garn, som mange bruger, når de strikker. Det handler nemlig om at finde det helt rigtige garn, der passer til én og ens strikketeknik. Det kan nemlig have meget at sige. Derfor hvis du tænker på at komme i gang med at strikke eller måske lige er startet på det som din nye hobby, så tænk over, om Viking Garn måske er det garn, du skal bruge til dine strikkeprojekter.

Sådan kommer du i gang med at strikke

Det tager typisk tid at komme i gang med en ny hobby. Det sammen gælder også for strikning. Det kan kræve mange forsøg at blive god og komme ind i, hvordan man gør. Især hvis man ikke lige har fingrene sat rigtig på til det. Men med øvelse og det rigtige garn kan du blive rigtig god meget hurtigt. De tips, som sådan set gælder for alle nye ting, man begiver sig i kast med, gælder det også for at strikke.

  1. Vær tålmodig – Du kan ikke lære at strikke det perfekte halstørklæde på én eftermiddag. Så sørg for, at du har tid til at øve dig.
  1. Brug strikkeopskrifterne til at komme godt i gang. Netop fordi der findes strikkeopskrifter, så kan du også nemmere komme ordentligt i gang. Så sørg for at følge dem til punkt og prikke i starten.
  1. Få købt det rigtige garn og de rigtige strikkepinde. Som allerede nævnt handler det også om at få fat i det rigtige udstyr som strikkepinde og garn. Derfor kan du også sagtens tillade dig at spørge ad i din lokale garnbutik, hvad der er det rigtige. De vil hellere end gerne hjælpe.
  1. Øvelse, øvelse, øvelse

Når du er kommet igennem de første tre steps, så handler det bare om at øve sig. De første to halstørklæder bliver måske ikke de kønneste i verden, men det gør de næste to helt sikkert. Jo mere du øver, desto bedre bliver du.

Find det rigtige garn

Design: Stine Øster
Foto: Lennart Øster

Det rigtige garn er også vigtigt. Her kan du også sagtens spørge ad i din garnbutik, hvad der passer til dét, du nu vil begive dig ud i at strikke. For det er nemlig ikke lige meget, hvilket garn du bruger, afhængig af hvad du skal til at strikke. Desuden er der også nogle regler i forhold til kvalitet og sådan. Men allerede det at du har valgt en garnbutik vidner om, at du har fundet noget kvalitet. Det kunne for eksempel være Viking Garn, som før nævnt at mange bruger.

Men start med at tjekke opskriften for, hvad du skal bruge af strikkepinde og garn og gå så efter dét. Tag opskriften med i butikken, hvis du er helt på herrens mark, og så kan de hjælpe dig. På den måde kommer du bedst i gang, og det kommer du langt med. Så kræver det bare en masse tålmodighed og tid at blive rigtig god. Men når du først er i gang, skal det nok gå godt.

Denne Poncho er f.eke. designet af Stine Øster og selvom den ser svær ud så er den faktisk rigtig nem. Denne her er strikket i Lana Grossa Lala Berlin garn, men kan sagtens strikkes i Dobbelt Air fra Drops Design

66 Kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *