Skab temafesten ud fra din yndlingsfilm

Er du også kæmpe fan af Star Wars, Ringenes Herre eller et helt tredje filmunivers? Hvad kunne så  være bedre end at leve sig fuldt ind i rollen, og selv prøve at skabe nogle fantastiske kulisser til en dag hvor du selv skal spille hovedrollen. Her kan du læse hvordan du f.eks. skaber en fest i bedste James Bond stil.

En god invitation

Når du først har valgt tema/film så skal du starte med at få dine gæster “med på ideen” Lav nogle gode invitationer der får gæsterne til at forstå hvad din fest handler om.

Husk alle vigtige informationer som f.eks. skal gæsterne have en bestemt påklædning på, eller skal de på anden måde forberede sig til det der skal ske.

En god invitation, så dine gæster er med på hvad der skal ske er alfa omega, så er du nemlig også sikker på, at onkel Carlo ikke kommer anstigende med fest sange skrevet på melodien til mariehønen evigglad, som I så skal stå der og synge, midt i en Godfather baseret temafest. 

Sørg for en rød tråd

Når du vælger at holde en temafest, så er den røde tråd lige så vigtig som når du ser en god trilogi, ingen gider at blive forvirret halvvejs, eller undre sig over den malplacerede baggrundsmusik. Derfor skal du sørge for at alt passer sammen lige fra indbydelse til mad, pynt, dit eget outfit, drinks osv.

Det kan være en rigtig god ide at lave en liste over alle de elementer fra filmen du ønsker at have med. 

Pas på produktionen ikke render over budget

Enhver god film produktion har oplevet at måtte skære scener væk fordi de simpelthen var for dyre, ligeledes kan det også være nødvendigt for dig at holde et skarpt øje på budgettet, for når man først bliver grebet af stemningen, så kan det hurtigt løbe løbsk.

Igen vil vi anbefale at listen er vejen frem. Hold dig til det planlagte, og bestem dig evt. på forhånd på hvor meget du f.eks. vil bruge på poster som mad og drikkevarer, men også pynt, evt. professionel underholdning osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *