Sådan skaffer du penge på trods af RKI

Står du i den situation at du har et akut behov for penge, er det rigtig træls hvis du er registreret i RKI. Det forringer nemlig din mulighed for at låne penge betydeligt, da de fleste steder ikke vil godtage en låner der er registreret som dårlig betaler.

Der er dog heldigvis andre måder hvorpå du kan skaffe penge til dit akutte pengebehov. Læs med her, og find ud af hvordan du kan få skaffet penge.

Sælg dine værdigenstande

Denne måde at skaffe penge på er ikke sjov, men det kan være nødvendigt hvis alle dine andre muligheder er udtømte. Du kan nemlig blive nødt til at sælge ud af dine ejendele, så du kan få nogle penge mellem hænderne.

Det mest åbenlyse at sælge ud af er selvfølgelig værdigenstande, så som Tv, mobiltelefon, højtalere og så videre. Disse ting kan også være de hårdeste at komme af med, fordi det er noget man bruger igen og igen.

Vil du gerne udenom at sælge de store ting, må du i stedet få solgt en masse af dine små ejendele. Gå derfor i gang med at sælge ud af klædeskabet, bogreolen, det gamle skiudstyr fra turen i ’09 og de flotte tallerkner, du alligevel ikke nænner at bruge. Mange bække små gør en stor å, som man siger.

Lån af venner og familie

En anden mulighed du har for at skaffe penge, er at låne af dine venner og familie. Denne kan også være tricky, fordi det kan kræve rigtig meget af en at henvende sig til mor og far og bede om at få et lån. Det er dog de vilkår der er, når man skal skaffe sig penge på meget kort tid.

Du kan selvfølgelig også forhøre dig blandt venner efter at få et lån hos en af dem. Denne kan også være svær, men nogle finder det dog lidt nemmere at snakke med kammeraterne om pengenød end mor og far.

Lån på trods af RKI

Står du i RKI, kan du naturligvis ikke optage et lån de fleste steder. De vil simpelthen ikke have en låner ind, som højst sandsynligt ikke vil betale sin gæld af. Dette er også helt forståeligt, når man ser på det fra kreditinstitutternes side af.

Men hvad gør man så lige, hvis der vitterligt ikke er andre måder hvorpå man kan skaffe penge? Nu er det sådan at der faktisk findes nogle låneudbydere, hvor du kan få lov til at optage et lån selvom du er registreret som dårlig betaler. På denne her side kan du læse mere om hos hvem du skal ansøge om et lån, hvis du er registreret i RKI.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *