Sådan får du mere glæde af at være ude i haven

Adskillige mange danskere udnytter ikke deres have optimalt. De mener selv, at de ikke er så meget ude i deres have, som de godt kunne tænke sig.

Det er bare virkelig en skam, at en skøn have med et større eller mindre antal kvadratmeter ikke bliver udnyttet. Udnyttet til meget mere glæde i hverdagen for alle medlemmer af familien på tværs af aldre. Til mere frisk luft, kreativitet, læring og samvær for alle.

Haven er blevet en sur plage

Det er utroligt, hvor mange, der føler, at deres have bare står og bliver til en sur pligt. Det er hårdt at skulle ud og gøre den i stand og holde den ved lige, synes mange. De drømmer om den perfekte, idylliske og smukke have, men finder opgaven og arbejdet i at skabe en ulidelig og magtesløs i en travl hverdag med mange gøremål.

Men for manges vedkommende tilbringer de alt for lidt tid udendørs og går i stor grad glip af alt den sundhed og energi, det kan give at være ude i x antal tid dagligt.

Dyrk jeres egne råvarer, og haven er ikke længere en sur pligt

For at få et formål med at komme ud i haven, kan I som familie begynde at dyrke nogle råvarer selv. Med det kommer der også noget synligt hyggeligt og nyttigt frem i haven. Og I har en grund til at komme udenfor. Selvom det kan virke uoverkommeligt i en travl hverdag, vil en ny tradition, hvor I alligevel voksne og børn tilbringer lidt tid udenfor i haven efter arbejdsdagen, gøre underværker. I vil få noget nyskabt energi i kroppen og sindet tilbage, så I faktisk, selvom man skulle tro det modsatte, med større sandsynlighed kan overkomme pligterne, der stadigvæk er i vente, når I kommer indendørs igen.

En helt vildt hyggelig idé er, at I sammen dyrker eller planter jeres egne råvarer. I kan plante jer et kirsebærtræ og følges med i processen af træets tilblivelse sammen. Så har I kirsebær i vente til en sommer. Ligeledes kan I plante jer et æbletræ. Det er en helt vildt hyggelig fælles gøremål at have sammen som familie. Oveni at I gør noget godt for vores miljø.

Se mere her og køb amarena kirsebærtræ til haven. Tag også et kig på pink lady æbler og alle de andre frugttræer, grøntsager og bær, I selv kan dyrke i færd med, at I vænner jer til at komme mere ud i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *