Påsætning af hot fusion

 

Er du den kreative type kan du godt påsætte hot fusion selv, men det er ikke noget jeg som sådan vil anbefale, da det hurtigt kan gå galt. Derudover vil det tage lang tid og nogle ømme arme at lave en fuld påsætning i eget hår.  Men jeg vil lige gennemgå påsætningen for dig så du ved hvordan det påsættes både hvis du selv vil prøve eller du får det gjort ved en professionel.

Du skal have fat i et
Varmejern også kaldet connector til påsætning af hot fusion
En spidskam
små hårklemmer
Hot fusion totter

Keratinen der sidder på hver ende af hver tot smelter man om en tilsvarende tot af dit eget hår og ruller det rundt med fingerspidserne til totten har forseglet dit eget hår. Når man er uøvet vil man de første gange brænde sig på den varme keratin men det lærer man lynhurtigt.
Man starter fra nakken og laver lige rækker med en spidskam og bevæger sig herefter vandret og bevæger sig opad med en ny række.
Hver tot påsættes 0,3-0,5 cm fra hovedbunden så de ligger fladt ned langs hovedet og ikke stikker ud. Hvis de kommer for tæt på hovedbunden kan du risikerer at brænde dig med varmejernet men totten kan også sidde for stramt så det vil knække dit eget hår.

Der findes 2 typer af keratin, italiensk og tysk keratin. Jeg anbefaler altid det italienske keratin, da det er rent keratin hvorimod det tyske er blandet med voks. Keratin findes allerede i vores hår, hud og negle og lavet af et naturprodukt hvilket gør det ikke fremkalder allergier. Voksen i det tyske gør, at keratinen nemmere kan blive blød og smuldre og når det skal fjernes skal du anvende acetoneholdig remover som kan være irriterende for øjne og luftveje. Til det italienske keratin anvendes isopropynolalkohol når totterne skal fjernes. Dette gøres nemmest ved at tage en tang og klemme på keratinen, herefter drypper du remover på og lader sidde et par minutter, klemmer igen med en tang og så trækker du langsomt totten af.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *