overvægt

stillesiddende arbejde

Flere og flere bliver overvægtige, faktisk er tallet for første gang over 50% af overvægtige eller dissideret fede, dette måles på ens BMI. En af årsagerne kan være alt for stillesiddende arbejde, hvor cola og chips er en del af skylden, og en kage hver onsdag. Det kan være svært at komme af med de for mange kilo, også derfor er der nogle, der bare lader stå til og ikke tager trappen i stedet for en elevator. Stillesiddende arbejde gør også, at man sidder fast og aldrig dyrker portion, når man har fri.

Manglende energi

Lysten og motivationen er der ikke, og hvis man når et punkt, hvor alt kan være ligemeget, så får det lov at fortsætte. J-hypnose hypnose Vejle har et program, hvor der sættet fokus på bevægelse og en sundere livesstil, og med gode resultater. Man skal bare ville en livsstilsændring og være forberedt på, at det er en lang og  hård kamp, men hypnosen giver motivationen. 99% af de overvægtige, skyldes en usund livsstil og for lidt bevægelse. Kræft kan også være en årsag til fedme. 

sygdom

Så ønsker du ikke at dø af din livstil, for det er chancerne gode for, hvis man er alt for stor og ikke får sig bevæget det man skal, er hypnose et virkelig godt redskab. Så find motivationen for at leve længere, både for dig selv og for dine nærmeste og tag kontakt til ´J-HYPNOSE på 30502503 eller [email protected] du kan også læse mere på hjemmesiden www.j-hypnose.dk -og ikke kun for at bestille tid, men også få en snak om, hvad hypnose er for en størrelse, det er ganske forpligtigende.

få et langt liv

Så har du et ønske om et langt og sundt liv, er det nu der skal gøres noget ved det, så du ikke ender med en livsstilssygdom, blodprop, kræft, sukkersyge mv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *