Oplev Gurli Gris med en optræden fra SHOWAGENT

Fra den midt maj 2022 har SHOWAGENT overtaget Gurli Gris i hele Norden. Dette betyder nyt og forbedret show. Med ny flot scenografi og dygtige performere bringer dette show op på et niveau som ikke er tidligere er set før. Vi er utrolig stolte over at kunne præsenter dette show da vi

 

For at booke showet i Norge kan du kontakte vores fantastiske samarbejdspartner Musikk- og Underholdningsservice i Norge. De kan hjælpe med alle vores shows i Norge. For booking i Danmark og Sverige kan i kontakte os direkte her.

 

Gurli Gris er måske en af de største brands i nyere tid. Hvem kunne vide at denne simple streg tegning kunne tage verden med storm! I hele verden er hun kendt under forskellige navne.

Gurli Gris bliver sendt i over 180 lande.

 

Hvad hedder Gurli Gris i andre lande?

 

Sprog

Navn

Dansk

Gurli Gris

Svensk

Greta Gris

Norsk

Peppa Gris

Tysk

Peppa Wutz 

Engelsk

Peppa Pig

Hollandsk

 

Spansk

 

Italiensk

 

 

Informationen har endda kaldt Gurli Gris: “Vor tids Pippi er en lyserød gris”

 

Bestil Gurli Gris og få det største trækplaster!

Dette event fra SHOWAGENT er med garanti et sikkert hit.

Vi går op i kvalitet og mener at tale direkte til børnene og ikke tale ned til børn. Vores performers gennemgår træning gennem Showagent, som er en af hjørnestenene i vores firma.

 

Book Gurli Gris til jeres næste event

Gurli Gris og Gustav Gris får et helt ejer i Danmark, Norge og Sverige.

Det er vigtigt for vores kunder at vide vi har overtaget Gurli Gris optræden og showet efter et andet event firma har haft showet i mange år. Vi er stolte over at Hasbro har peget på os som samarbejdspartner.

 

Oplev Gurli Gris til jeres næste event.

Få et 30 min show med 30 min Meet&Greet (kom og mød).

Vi kan hjælpe med lyd, lys og scene hvis i har brug for dette. Der medfølger og så en digital pressepakke til fri download.

 

Hvordan booker jeg Gurli Gris?

Det er super nemt. Kontakt SHOWAGENT da vi er de eneste i Danmark, Norge og Sverige der må optræde med Gurli Gris da vi har den officielle licens. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

 

SHOWET

Showet varighed er 30 min

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *