Leg og sjov i solen

Leg og sjov i solen

Foråret er kommet og sommeren venter lige rundt om hjørnet. Vi er alle begyndt at søge ud i haven. Vi voksne har havearbejde eller vi slapper af i solen. Ungerne leger. Alt er fredeligt.

Lige indtil ungerne keder sig, legetøjet er kedeligt, de gider ikke gynge mere og rutsjebanen er ikke længere sjov. Uanset hvad vi foreslår, så er det ikke godt nok.

Hvor meget vil du betale for underholdning af dine børn, så du får et øjebliks fred?

Hoppeborge i alle størrelser

Med en hoppeborg fra superlej er du sikker på at ungerne er travlt optaget. De får brændt en masse energi af og de bliver trætte på en helt naturlig måde. 

Lej hoppeborgen for en enkelt dag, en weekend eller endda en hel uge. Ungerne leger, du får tid til dit havearbejde. Alle er glade. Og det behøver slet ikke være så besværligt som mange tror.

Book for eksempel vores piratskib der også har en indbygget rutsjebane. Vi leverer den til dig og sætter den op for dig, og når din lejeperiode er slut så henter vi den igen og pakker sammen. Alt du skal gøre er at vise os hvor den skal stå og så lige tage blæseren fra om natten så den ikke får fugt. (Vi anbefaler også at man lige folder hoppeborgen en gang på midten om natten og i tilfælde af regn, så er den hurtig klar næste morgen)

Er Piratskib ikke et hit, så prøv med en giraf, Jungledyr eller måske en krokodille.

Ud over hoppeborge tilbyder vi udlejning af slushice og popcornsmaskiner, inklusiv forbrug. Vi har flere oppustelige forlystelser såsom øksekast, fodbolddart og Bungeebasket, eller ikke oppustelige såsom Shuffleboard, curling eller minigolf. Alt sammen noget der giver leg og sjov.

Vores produkter er især velegnet til sommerfesten, den runde fødselsdag, konfirmationen eller andre fester du måtte stå for at skulle holde.

Vi leverer til hele sjælland og der er også mulighed for at spare penge ved at hente det selv i vores afdeling i Rødovre.

En kommentar Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *