Lad være med at skamme dig over at tage et kviklån

På et tidspunkt i de fleste menneskers liv vil de opdage, at økonomien knager og knirker. Det kan der for så vidt være rigtig mange forskellige grunde til. For mange sker det på et tidspunkt, imens de studerer. Her lever man på SU, og har kun råd til at arbejde lidt på jobs, hvor man typisk ikke tjener særlig gode penge. Samtidig vil man gerne leve livet og være social, og dette involverer ofte at spise ude, rejse og drikke masser af øl på de dyre barer nede i byen.

Man skal selvfølgelig lære at sige fra, og man skal lære at passe på og tage vare på sine penge. Man skal ikke bare kaste penge væk på ligegyldige ting, for så er det garanteret, at ens økonomi hurtigt bliver dårlig. Men når det så er sagt, så skal man altså heller ikke leve på en sten og vende hver en øre, bare for at kunne få det hele til at løbe rundt på det lave SU-budget. At leve er simpelthen dyrt, og det er man på et tidspunkt også nødt til at acceptere. Du kan måske finde det billigt på Demenssyd.dk

Et kviklån kan være løsningen på alle problemer

Men hvad gør man så, når pengene simpelthen bare ikke rækker, men man ikke har lyst til at spinke og spare hele tiden? Løsningen er egentlig rimelig simpel, og den hedder et kviklån. Et kviklån er et hurtigt lån uden sikkerhed, som man for eksempel kan tage over internettet eller via telefonen. Det er ofte lidt mindre beløb, som kan strække sig mellem alt fra 5000 til 100.000 kroner. Med et kviklån skal man ikke retfærdiggøre sine handlinger over for banken, og man behøver ikke at øremærke pengene til et specifikt formål. Derimod kan man lynhurtigt få pengene ind på kontoen og begynde at bruge.

Men der er mange, som ikke tør at tage et kviklån. Modsat hvad folk tit tror, så har det faktisk ikke noget med usikkerhed og frygten for at blive snydt at gøre. Det har derimod meget at gøre med den skam, som tit er forbundet omkring det at låne uden om banken. På en eller anden måde, så er det blevet skamfuldt at fortælle, at man har været nødt til at låne penge, for at få det til at løbe rundt. Mange mener at dette er et tegn på, at man ikke har ordentligt styr på sit liv.

Lån penge og slip dine bekymringer

At skamme sig over at låne er helt forrykt, og jo hurtigere man kan lægge denne følelse fra sig, jo bedre. Et lån betaler man tilbage, og giver det mere råderum i økonomien og i hverdagen, så er det en god investering. Pengene kan man nemlig altid betale tilbage, efterhånden som man får bedre betalt arbejde og begynder at have overskud hver morgen. Derfor skal man hellere tage et kviklån med det samme, hvis man føler det økonomiske pres – i stedet for at gå glip af en masse ting, før man bukker under.

Forfatter link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *