Kvalitets Slipsenål! 

Kvalitets Slipsenål! 

Skal man på vej til bryllup og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for dig være et slips. BalderClothes giver dig et enormt produktkatalog af flere differentierende modeller af slips her finder du brede slips, som en sjov onkel vil have eller tyndeslips til dig som ønsker at se professionel ud når du skal ind til møde. Her vil du uden tvivl færdiggøre dit look med en slipsenål, som let og lækkert holde styr på dit slips og gør at din look er perfekt.  
Skal man til julefrokost med vennerne? 
En af de typiske steder man anvender slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig som vil have med et anderledes juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips som passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte mønster.  
Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 
Om du er studerende, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som virkelig vil gøre noget ekstra ud af dit look. Her vil det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er perfekt og at din forstand på tøj skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 
Mangler du rådgivning? 
Hos os ser man et enormt sammensætning af slips i masse typer. Her kan vi vejlede dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad der kan passe smart sammen. Vi har igennem en længere periode dyrket slips og ved derfor hvad, som er smart at vide og hvad man bør overveje, hvis man skal vælge et slips.  

Det ideele valg 
BalderClothes går op i kvalitet og man vil se at samtlige af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er let for en at binde. Her opdager man samtidig at vores slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej kommer til at være irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål får du en smart accessorie, som er let for dig at bruge. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført sit look.  
Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 
Man bør ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan assistere dig, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig også med at organisere slipset, så den ikke hopper ud til den ene side og derved gør dit slips skævt. 
Et utal af farver 
Er man den festlige type, som nyder farver i din påklædning og har ledt efter et sted, hvor man kan få slips i utallige forskellige farver? Så skal du ikke søge længere, BalderClothes har slips i utallige farver og mønstre. Både med polkaprikker og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset.  
Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 
Hvis du har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *