Hvilken type kaffemaskine skal du vælge?

Hvilken kaffemaskine du vælger, bør afhænge af, hvilken type kaffedrikker du er. Hvis du er den almindelige mand, der kan lide at drikke en kop eller to i løbet af dagen, er en traditionel filterkaffemaskine måske den bedste til dine behov. For dem af os, der elsker vores morgenespresso, er en automatisk espressomaskine nok det, vi ønsker!

Filterkaffemaskinen

er nem at bruge og fylder ikke meget. Den er perfekt til den person, der kan lide god kaffe, men som ikke er interesseret i at lave den selv! Espressomaskinen er en anden historie – du får hænderne fulde med denne maskine. Du skal have en ekspert ved hånden eller noget tid på egen hånd, hvis du vil mestre dens kunst.

For den almindelige kaffedrikker er en filterkaffemaskine nok bedst til dine behov. Hvis du er vild med espresso om morgenen, er det en automatisk espressomaskine, du leder efter! På jagt efter en god kaffemaskine, så kig på denne kaffemaskine test.

Den fuldautomatiske espressomaskine

Espressomaskinen er nem at bruge og fylder lidt til meget. Den er perfekt til den person, der kan lide god kaffe, men som ikke er interesseret i at lave den selv! En fugl automatik espressomaskine er en maskine, som klarer det hele for dig. Den brygger kaffen for dig, hvor du selv kan vælge, om du vil anvende formalet kaffe, eller om den skal lave friskpressede kaffebønner til dig.

Det hele foregår, ved at du trykker på nogle enkelte knapper, vælger den kaffetype, du gerne vil have, almindelig sort kaffe, cafe latte, latte machiato, og hvad der ellers nu tilbydes. Læs mere om den fuldautomatiske espressomaskine.

Automatisk og semi-automatisk espressomaskine

Espressomaskinen fås også i andre modeller, hvor den ikke er fulsautomatisk. Men her der den semi-automatiske og den automatisk espressomaskine. Hvilket betyder, at her gør den altså ikke alting for dig, som den gør ved den fuldautomatiske espressomaskine.

Det er en smagssag om an ønsker det hele brygget til sig, eller om man gerne vil deltage i slev brygningen. Hvis du gerne selv kan lide at lege barista i køkkenet, så er det også lidt tosset, at investere i en maskine, som slet ikke kræver, at man har en indre barista i sig. Men med den automatiske og semi-automatiske espressomaskine, skal du for eksempel selv skumme mælken og hælde i kaffen, hvis du vil lave en Café latte.

Kapselkaffemaskine

Der findes også en kapselkaffemaskine, her bruger man kapsler, som indeholder kaffe, mælk, kakao, eller hvad man nu er til. Det er en nem måde at dosere på, hvis man gerne vil have den stærkere, så kan man bruge 2 kapsler. Det kræver dog, at man køber kapslerne, da det ikke bare lige er sådan at lave selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *