Hvad du kan købe i en dyrehandel?

Det er ikke let at finde en dyrehandel i dag. Før i tiden var de rigelige og fyldt med alle mulige dyr, som du kunne købe til din husstand. I dag ser det ud til, at det eneste sted at gå hen er online, hvor du kan bestille fra hele verden! Heldigvis er der stadig nogle butikker tilbage – men hvad har de?

Dyr

Man skulle tro, at størstedelen af en dyrehandels sortiment var dyr. Men det er det altså ikke i Danmark mere. Dog kan man stadig købe fisk, og nogen steder fugle. Nogle butikker sælger også gnavere, som kaniner og hamstere, og krybdyr som slanger, øgler og skildpadder.

Legetøj

Det er ikke overraskende, at du kan købe legetøj til dine kæledyr – det holder dem trods alt underholdt og får dem ud af problemerne (forhåbentlig!). Du kan finde tygge legetøj, plysdyr og endda nogle med kattegræs indeni! Hvis du vil have noget mere specifikt som hundelegetøj eller kattelegetøj, gå i dyrehandlen.

Mad og godbidder

Selvfølgelig skal du have mad til dine dyr. Du finder et stort udvalg af forskellige typer: våd- og tørfoder til hunde eller katte (afhængigt af hvilket dyr der spiser), skinke sterfoder, fuglefrø og meget mere! Til godbidder kan du finde nogle, der er lavet af sunde ingredienser, men der er også dem med masser af sukker.

Tilbehør som halsbånd eller snore

Du har brug for dette tilbehør for at holde dine kæledyr sikre, når de er ude i offentligheden (eller hjemme). Hvis du ønsker noget specifikt som en sele , er det bedst at gå til en dyrehandel, der er specialiseret i dyrehandel. Se mere om Dyrehandel her.

Veterinærartikler

Det meste af tiden vil du ikke have problemer med at købe veterinærprodukter online eller i almindelige butikker – men hvis det er noget specifikt, er det måske bedre for dig at gå til en dyrehandel! Hvis du f.eks. ønsker at købe loppedråber til hunde og katte, er det bedst at gå et sted hen, der har specialiseret sig i disse produkter.

Møbler til kæledyr

Kæledyr er en del af din familie, så de fortjener også deres egne møbler – også selv om det bare er et dejligt sted, hvor de kan sove eller kradse sig selv, når de har brug for det! Du kan finde masser af muligheder i dyrehandlen.

Shampoo og balsam

Hvis du vil for at holde dit kæledyrs pels eller fjer pæne og rene, skal du købe shampoo! De findes i alle mulige forskellige dufte – hvorfor ikke forkæle dit kæledyr? Hvis du vil have noget specifikt som f.eks. hundeshampoo , er det måske bedst at gå direkte til dyrehandleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *