Hop rundt i din egen baghave

Drømmer du om at kunne forlade jorden og flyve? Ja, så er trampoliner, airtracks og hoppeborge noget for dig. For det første kan man finde trampoliner i alle størrelser. De fleste har en diameter på tre meter. Dette giver masser af plads til at boltre sig. Du kan kaste dig højt op i luften, udføre flips og andre acrobater tricks. Når først man har lært de basale teknikker, er der ingen grænser for, hvad man kan udføre på en trampolin. En airtrack er et andet springredskab, der består af en lang luftpude. Puden er altså blødere og giver ikke den samme støtte som fx en trampolin. Derfor kræver det en lidt anden teknik at bruge en airtrack.

Læs med nedenforog find ud af hvordan man kan komme igang med at boltre sig i sin egen baghave.

Trampolin

Har du nogensinde ønsket at have en trampolin i din baghave? Trampoliner er sjove og kan give mange timers underholdning. Men de er også en god måde at holde dig i form på. Ud over at være sjovt, er det faktisk sundt for dig at hoppe på en trampolin. Det kan forbedre din koordination og balancen, styrke dine knogler og muskler, og det kan endda hjælpe dig med at forbrænde kalorier. Så hvis du overvejer at få en trampolin, skal du huske på alle de fordele, der følger med den. Du vil ikke fortryde det!

Airtrack

Mange mennesker elsker at have en trampolin i deres baghave, fordi det giver dem et sjovt sted at hoppe og springe. Men trampoliner kan være meget farlige, især hvis de ikke er korrekt opstillet eller vedligeholdt. En airtrack til haven giver et sikkert alternativ til en traditionel trampolin. Airtracks er lavet af holdbare materialer, der kan modstå masser af hoppende og springende. De er også lette at opstille og tage ned igen, så du ikke behøver at bekymre dig om at skade din have. Airtracks er også perfekte til at have i baghaven, fordi de fylder meget mindre end en traditionel trampolin. Så hvis du gerne vil have en sjov og sikker måde at hoppe og springe på i din baghave, bør du overveje at få en airtrack.

Hvor skal jeg opbevare mit udstyr, når jeg ikke hopper rundt

Når man skal finde på en god placering af haveudstyr i haven, skal haveskure være første prioritet. Et skur giver nemlig både opbevaringsplads til haveredskaberne, men fungerer også som et praktisk skjulested for maskinerne. Hvis skuret er for stort, kan det rumme meget stort haveudstyr, samtidig med at der er plads til en hyggelig siddegruppe eller et lille arbejdsbord. Husk dog at skrue skuret godt fast, så det ikke blæses væk i forbindelse med stormvejr. På den måde kan du nyde godt af skurets mange fordele året rundt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *