Giv jeres parfold og sexliv lidt krydderi, så bliver det meget sjovere

Alt er bedre med noget krydderi, det gælder også jeres parforhold!

Et godt forhold bygger på nogle forskellige ting. En af de ting, og nok den vigtigste er sexlivet. Hvis ikke det virker, så er man nemlig bare venner der bor sammen. Et forhold uden sexliv ender med at man lever i hver sin enden af huset. Hun sidder måske i stuen og ser bagedysten mens han hygger i garagen med at sætte de nye alufælge på. Det er lidt skåret ud i pap. Realiteten er dog bare at mange ender med at leve sådan. Nogle forbliver sammen fordi det er for dyrt at blive skilt. Andre fordi de ikke orker at gå fra hinanden og bøvle med at finde en ny skuffelse. 

Hvad skal man så gøre for at det ikke kommer så vidt ?

Først og fremmest skal man huske at dyrke forholdet. Din partner er hende/ham der bør betyde mest i dit liv. Dermed ikke sagt man ikke må prioritere sine venner ind imellem. Det skal dog ikke være dem der fylder mest. Det er den derhjemme der skal være første prioritet. Føler din partner sig som det vigtigste i dit liv, så afspejles dette også. 

Det næste er at holde sexlivet sundt og aktivt. Det kan hos nogen være nemt, hos andre kan det være svært. Nogen har lyst til hinanden hele tiden, også flere år inde i forholdet, uanset om det er med morgenhår eller jogginbukser. Hos andre kan det være der skal noget frækt lingeri og endnu mere frækt sexlegetøj til ind imellem. Hvad der end skal til for at holde det pirrende, så er det med at gøre det. Sex er langt den største del af forholdet. Virker dette ikke, så er man egentlig bare venner på samme adresse. Så vær ikke bange for at eksperimentere og fortælle din partner hvad der tænder dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *