Frugt levering i Frugtkasser med årstidernes frugt i kasser

Frugt er en sund spise, men det er ikke det eneste, du kan gøre, for at leve sundt. I denne guide giver vi dig en masse ideer til, hvad du kan gøre, for at få et sundere liv. Det kan være alt fra små ting i hverdagen til større forandringer og ændringer mod en sundere livsstil. Du kan også selv prøve at tænke lidt kreativt. Eller også kan du prøve at søge helt åbent efter både råd og ideer på nettet.

Bevæg dig noget mere

Det er virkelig godt at bevæge sig, så det skal du helt sikkert gøre noget mere. Det kan være, at det bare handler om, at du går en lille tur. Måske du skal gå i stedet for at tage cyklen eller bilen. Du kan selvfølgelig også taget cyklen i stedet for at køre i din bil, som også er en god forandring. Og så skal du huske, at du altid kan tage omvejen hjem eller lignende små ting, som alligevel får dig til at røre dig noget mere. Det er også små ting som at tage trappen fremfor rulletrappen. Så får du også lige gjort lidt ekstra, så din krop bliver rørt lidt ekstra. Når du har gjort dette fast i en uge, vil du allerede opleve et større energiniveau og mere overskud.

Start i træningscenter

Du kan også starte i et træningscenter, hvis du er mere til at træne mere fokuseret og intenst. Her er det en god ide at alliere dig med en ven, da dette kan være en enormt stor motivation. Så kan I få slæbt hinanden afsted, når den ene er blevet lidt for tung i røven. Og nogle gange er det netop det ekstra skub, der skal til, for at man kommer afsted. Plus at træningen også kan blive meget sjovere, når I er to om det.

Spist frugt

Og som nævnt i indledningen skal du spise en masse frugt. Det er i løbet af en dag du skal spise det. Både på arbejdet og derhjemme. Og det kan godt være svært at huske på. Men her kan en frugtordning på arbejdspladsen i hvert fald hjælpe. FrugtKasser med frugt og grønt på arbejdspladsen er en god måde at lokke mere frugt i medarbejderne på. Bare det at der står fremme gør, at man vil være langt mere tilbøjelig til lige at snuppe noget frugt, når man går forbi. Og faktisk skal der ikke mere til for at få spist mere frugt og derved leve sundere.

Levering af frugt og grønt i kasser erhverv – frugtordning på arbejdspladsen er en skøn løsning, hvor I får leveret frugten direkte til virksomhedens adresse. Ja, du kan da også vælge at få den leveret hjem til, hvis du privat vil afprøve sådan en frugtordning. Når man skal vælge den rette service og frugtkasse, er det en god ide at tænke på de behov og ønsker, man måtte have. Du skal tænke på, hvilken slags frugt du spiser allermest. Og så skal du tænke på, hvor mange penge du har lyst til at ofre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *