Få råd til drømmebilen trods RKI

Du har gået og tænkt på denne her bil i flere år. Lige siden du var en helt ung dreng, har du gået og drømt om dagen, hvor den lige pludselig var der. Dagen hvor du har mulighed for at købe bilen over alle biler – og så endda til en god pris.

Desværre står du i RKI, så det er lidt svært at få økonomisk hjælp til store indkøb. Heldigvis er der andre muligheder.

Hvordan får du pengene?

Først og fremmest kunne du tage et ekstra kig på dit eget budget. Er det muligt at knibe lidt sammen her og der og presse nogle penge ud? Har du for eksempel nogle lidt dyre ting stående derhjemme, som du kan komme af med til en god pris? Hvis du for eksempel allerede har en bil, som du kan få solgt og dermed få en god pulje penge hevet hjem, så kan det jo være, du helt selv kan få råd til bilen.

Det ville jo være det rareste, hvis du bare selv kan hoste op med pengene.

Desværre er det bare heller ikke altid en mulighed, og en ny bil er som regel et ret dyrt indkøb. Især hvis det er en af god kvalitet og lige præcis den bil, der har været i dine tanker i så mange år.

Langt de fleste må ud og have sig et billån, når de køber ny bil. Og det har du trods alt mulighed for, selvom du står i RKI. Nogle låneudbydere vil ikke give til folk i RKI, men det er der mange andre, der gerne vil. Her kan du finde en god oversigt over billån fra de forskellige låneudbydere og sammenligne de forskellige priser. Husk også at kigge på renterne, før du tager lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *