Få kun lavet tandblegning hos tandlægen

Det er in at se ud på den helt rigtige måde og leve op til idealerne. Derfor er der også rigtig mange mennesker, der drømmer om et flot og ikke mindst kridhvidt smil!

På trods af at det er helt naturligt, at vores tænder med tiden bliver mere gullige at se på, er tandblegning blevet in. Det er naturligvis forskel på, hvor gullige tænder bliver, afhængigt af personens livsstil. En person, som sværger til vand og grøntsager vil nemlig alt andet lige bevare en hvidere nuance på tænderne, end en person, der elsker lakrids, kaffe og cigaretter. Eksemplet er selvfølgelig meget sort og hvidt, men det tjener det formål at eksemplificere, at tænderne påvirkes af den måde vi lever på. For mange personer er jagten på det perfekte hvide smil dog så vigtig, at de insisterer på at blege deres tænder. Desværre ofte med en hjemmeløsning frem for hos tandlægen.

Pas på tandblegning derhjemme

Der findes en del udbydere, som tilbyder kits til hjemmeblegning af sine tænder. Desværre har man set, at det kan være med til at ødelægge folks tænder og tandkød, fordi nogle forbrugere glemmer den kritiske sans. Det kan koste livslange konsekvenser, hvis tandblegningen har for stor koncentration af f.eks. hydrogenperoxid (brintoverilte) eller simpelthen er designet forkert.

Dertil er der også nogle kits, der slet ikke lever op til deres løfter. Her får forbrugeren slet intet for sine penge. Andet end skuffelse over at have kastet penge ud ad vinduet.

Tandblegning bør foregå hos tandlægen

Hvis man har et ønske om at få hvidere tænder, er det bedste at gøre at gå til sin tandlæge. Din tandlæge kan dels fortælle dig, om dine tænder er egnet til det (nogle tænder er for skrøbelige) og hvad du realistisk set kan forvente. Du kan finde en god tandlæge her og høre mere om processen.  Vær desuden opmærksom på, at selvom du får bleget dine tænder, så holder resultatet ikke evigt. Din livsstil vil være med til at afgøre, hvor længe der går, før dine tænder gradvist mister lidt af den nye hvide nuance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *