Erhvervsjobsmuligheder indenfor digital markedsføring

Mange virksomheder i dag gør brug af digital markedsføring. Heraf er der et stort arbejdspotentielle også for arbejdsløse eller udsatte borgere. Hvilket gør, at der kan være god grund til at tilbyde dem digital opkvalificering.

Et SEO kursus; digital opkvalificering

Med erfaringer bygget på den digitale verden har vores undervisere stor kendskab til mange erhvervsbrancher og den tendens man som erhvervsdrivende markedsfører sig på. Det gør, at underviserne også har teknisk ballast, som de kan formidle til gavn for digital opkvalificering i undervisningsøjemed. Et skræddersyet seo kursus; digital opkvalificering i digital markedsføring kan øge jobmulighederne for udsatte borgere. Borgere som af mange grunde kan været blive arbejdsløse eller ligeledes døjer med psykiske udfordringer eller sårbarhed.

Hensynet til den enkelte

Som udsat borger kan det være svært at komme tilbage til arbejdsmarkedet uden en målrettet hjælp. Som erhvervsdrivende har vi selv gjort os erfaringer med ansatte, hvor muligheden for at ikke at kunne arbejde fuldtid har givet den enkelte stor tilfredshed i at kunne bidrage med de timer, man nu har måtte kunne. Vi mener dertil, at arbejdsmarkedet hvor digital markedsføring foreligger kan bidrage og skabe lønsom vækst for alle parter. Derfor ser vi et seo kursus; digital opkvalificering af arbejdsløse og udsatte borgere som et givtigt tilbud for at øge den enkeltes jobmuligheder. For kurset vil også kunne tilgås på off-dage.

Den digitale verden

Mange jobs i dag kræver digital viden og brug heraf. Som samfund er det dertil omkostningsfuldt ikke at løfte udsatte borgere til en meningsfuld tilværelse. For det at kunne bidrage på arbejdsmarkedet og ligeledes tjene sine fleste penge selv er forbundet med stor tilfredshed for de fleste mennesker. Som sagsbehandler, jobcenter, kommuner, erhvervsdrivende og samfund må det derfor være i alles interesse at få skabt gode jobmuligheder for arbejdsløse og udsatte borgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *