Bøger til dit personlige bibliotek, sommerhuset eller ferien

Et personligt bibliotek er en ny trend blandt yngre mennesker. De samler på smukke værker, bøger der er smukt indbundet, nogle leder endog efter bestemte bogbindermestre, andre efter bøger med personlige dedikationer af forfatteren, nogle samler på smukke bøger med ex-libriaer. Men tendensen er klar, flere og flere læser rigtige bøger, det mærker vi på www.bogbasen.dk. Bogbasen.dk er Danmark første internetbaserede antikvariat som er tæt på 25 år gammelt. Bogbasen.dk har ingen fysisk butik, alle handler foregår alene på internettet. Da Bogbasen.dk tillader andre bogsælgere og antikvariater at benytte Bogbasen.dk’s server til salg af bøger. Derved er antallet af brugte bøger til salg langt større end i et almindeligt antikvariat. Din chance for at finde lige netop den bog du søger, er derfor markant større i et enkelt antikavriat. Her finder du menlig ALT. Når her nævnes alt – så er det alt inden for bøger, uanset smag. Du kan finde bøger om tolvtonet musik som det ene yderpunkt så og sige og så pronografi som det andet yderpunkt, ind i melled disse yderpunkter findes der mange spændende emner som for eksempel faglitteratur: danske sølvmærker bog, møntsamler bog, digte, og selvfølgelig kriminalromaner, spændigsromaner, bøger om Ander Verdens krig. 

Bogbasen.dk drives af Ccel og Kai Hoffman som overtog virksomheden i 2018 fra Kristeligt Dagblad. Siden er der sket en modernisering af hjemmesiden. Der sker  løbende nye tiltage for at følge med den rivende udvikling der er på området. Bogbasen.dk har selv sit eget antikvariat som indgår som bogsælger i Bogbasen.dk 

Skulle du nu sidde og få lyst til at købe en bog, så opret dig uden bekymring, for det er gratis som køber at være tilknyttet bogbasen.dk. Du skal blot gå ind oprette dig med mailadresse, navn og adresse og mobiltelefonnummer; oplysningerne bruges alene til forsendelsen med PostNord. 

Iøvrigt følger vi Forbrugerombudsmandens regler for god handel på internettet. Velkommen til.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *