Apple Covers – Find dit nye iPhone cover

Søger du et nyt cover til iPhone?
Så skal du prøve et Flip Cover være det helt rigtige for dig.

Oplev en maksimal beskyttelse med et Apple Cover
Hvis du skal handle det rette cover til dine ønsker og præferencer er det vigtigt at du beslutter dig for hvad du leder efter når du skal finde det bedste cover.

Vi kan efterhånden finde et stort udvalg covers til telefoner. Med et meget bredt udvalg af covers kan man let finde et mobil cover der giver en maksimal beskyttelse og samtidig er i et lækkert udseende. 

Hvis du ønsker et Flip Cover får du et cover der ikke blot er et cover. Et cover med kortholder er mere end et telefon cover. Du får en beskyttelse til din telefon som beskytter 360 grader og samtidig er det en indbygget holder til kort så du kan opbevare kørekort eller hvad du end ønsker at have med dig i lommen. Et Flip cover er typisk fremstillet i læder der giver en fantastisk beskyttelse. 

Du kan finde et flipcover i forskellige farver, men det mest populære flipcover er i sort. Udover at man får en indbygget kortholder ved denne type mobil cover får man også en indbygget holder til mobiltelefon, da du kan dreje coveret så det står op i mobilcoveret hvis du eksempelvis skal streame en serie, film eller andet kan det været meget praktisk at have din mobiltelefon stående i en behagelig vandret vinkel.

Hvis du søger efter et anderledes telefon cover kan du også gå efter et Bumper mobilcover der vil give din mobiltelefon en fantastisk beskyttelse. Et Bumper Cover er det man vil kalde for et rigtigt håndværker cover da det yder en utrolig beskyttelse om mange håndværkere har brug for en rigtig modstandsygtig beskyttelse til deres telefoner, med det de kan blive udsat for i løbet af hverdagen. 

Der findes flere forskellige slags af Bumper Covers.Du kan både få Bumper Covers der har en hårdfør gummi bagside og ramme, eller en utrolig stærk gummiramme med en glas bagside. Vælger du et Bumper Cover med plastik bagside vil man beholde noget af det flotte design telefonen oprindeligt har. Man skal ikke være bange for at man ikke får beskyttet sin telefon maksimalt grundet at mobilcoveret har en glas eller plastik bagside. 

Konstruktionen af denne type telefon cover er lavet til at beskyttte en telefon til det maksimale. søger du et helt neutralt mobilcover så er det måske et  TPU Mobilcover du skal investere i.

Med et neutralt  TPU Mobilcover får du en meget enkel beskyttelse, hvor din mobiltelefon bibeholder dens oprindelige design. Din telefon vil få et mobilcover der er utrolig fleksibelt, så det har en maksimal stødabsorberende effekt ved slag og tab af din mobiltelefon.

Hvis du gerne vil have et mobilcover der er udover det sædvanlige man kan finde på markedet, så vil et mobilcover med magnet være det helt rette valg til din smag. Denne type af cover er en af de nyere designs på markedet for beskyttelse af mobiler. Telefon coveret består af en utrolig aluminiumsramme, og en glas for og bagside.

Du får en 100% touch sensititivet på sin telefon når denne type af telefon cover er monteret, grundet den stilrene glasbeskyttelse. Mobilcoveret er designet med indbyggede magneter langs rammen i selve mobilcoveret der sørger for at din mobil er godt beskyttet imod alle former for både ridser, slag og tab. man kan også få et helt unikt telefon cover til din mobil i form af et Art Cover. Et Art Cover er lavet med fokus på et lækkert design, og giver din telefon et helt særligt udtryk med unikke mønstre og farver. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *