Alt om måltidskasser: Hvem leverer de bedste måltidskasser?

Hvem elsker ikke et velsmagende måltid, der er tilberedt og leveret til din dør? Der er ingen tvivl om, at det traditionelle “hjemmelavede” måltid er ved at forsvinde. Tendensen til bekvemmelighed og færdige måltider har taget overhånd, og måltidskassetjenester som Retnemt, Hello Fresh, Kokkens hverdagsmad, MrBeef med flere. er blevet den foretrukne løsning for travle familier. I dette blogindlæg tager vi et kig på nogle af disse populære udbydere for at se, hvilken af dem der giver dig mest for dine penge, og du kan se alle udbydere på Maaltidskassen.com.

Retnemt

Tilbyder et bredt udvalg af måltidskasser og har specialiseret nemme og lækre hverdagsretter til børnefamilier. Hver ret, der er lavet med friske ingredienser fra lokale leverandører for at sikre kvaliteten. Du vælger dine retter igennem deres app, og kan udskifte dine retter, så du altid får leveret mad du og din familie kan lide. Her får du leveret opskrifter og råvarer, som er klar til at blive tilberedt.

Kokkens hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad leverer også mad til børnefamilier. Du kan her vælge mellem forskellige retter, som ofte er delvist forberedt, som blot lige skal varmes. Hvor noget skal laves fra bunden. Du får også her opskriften leveret, som er nem at følge.

Hello Fresh

Hello Fresh er en af de største udbydere af måltidskasser. De leverer hundredvis af opskrifter til din dør hver uge, som du kan vælge via deres app eller på deres websted. Retterne er klar til tilberedning, hvor du både får noget grønt og noget sundt indenbords

Mr Beef

Mr Beef tilbyder også forskellige kødkasser, men du finder også pakker, hvor du kan lave burgere med tilbehør, så hvis du ved, at du får gæster, så kan man bestille sådan en pakke eller købe kødet, så det er klart. Det gør det hele nemmere, end hvis man skal gå nede i supermarkedet, hvor priserne også kan være en del højere.

74 Kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *