5 fede ting til dig der elsker enhjørninger

Let’s face it – enhjørninger er super seje. Det gælder både om du er barn eller voksen. Enhjørninger bringer en god stemning, som både børn og voksne er vilde med. Det er sikker også grunden til, at der bliver lavet utroligt meget merchandise med enhjørninger, og at de ligeledes fremkommer i rigtig mange film og serier. Er du en af dem som også godt kan lide enhjørninger, så får du artiklen her inspiration til 5 fede ting med enhjørninger.

Vil du se flere flotte ting med enhjørninger så klik her.

 

Enhjørningesmykker

Vidste du, at du kan få smykker med enhjørninger? Øreringe, halskæder og stort set alle andre former for smykker med det fantastiske fabeldyr. Du kan både få dem som børnesmykker, og som voksensmykker. Er du fan af enhjørninger, bør du som minimum ege 1 smykke med enhjørninger på.

 

Vægpynt med enhjørninger

Der findes mange forskellige slags plakater med enhjørninger på. Der er de sjove tegnefilmsagtige plakater, men også de mere realistiske, af dem der ligner en almindelige flot hest med et horn i panden. Enhjørningeplakater er perfekt som vægpynt på pigeværelset, eller på kontoret hos en enhjørningfan.

 

Sengetøj

Du kan naturligvis også få sengetøj med enhjørninger på. Det er ofte farverigt, og alt i alt rigtig flot. Sengetøjet med det magiske dyr kan fås både i børnestørrelser og voksenstørrelse. Køb evt. et sæt til din datter, og et til dig selv.

 

Ting til hjemmet

Af ting til hjemmet er særligt lamper til børneværelser populære. Ofte er det natlamper som er formet som små enhjørninger. En hver lille piges drøm, at falde i søvn til en sød enhjørningenatlampe. Der er masser af forskellige varianter at vælge i mellem, og de koster ofte ikke ret meget.

 

Babytilbehør

Har du en baby, eller måske er der en lille en på vej? Heldigvis kan du få masser af babytilbehør med enhjørninger på. Alt fra sutteflaske til sengetæppe til tøj. Der er masser at vælge i mellem til den lille ny. Også oplagt som barselsgave eller dåbsgave, til en nybagt mor du ved kan lide enhjørninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *